Андреа лъсна гола на плажа (Горещи снимки)

Андреа провокира мъжете гола, има припаднали

Андреа гола
Андреа гола

Звездата на попфолка Андреа подлуди туристите в Созопол, след като лъсна без горнище на плажа. Певицата тотално побърка всички имали щастието да я видят гола на живо и предизвика масови вълнения сред мъжката част.

За да се избегнат каквито и да било инсинуации певицата обясни, че просто иска да е равномерно изпечена отвсякъде, да не се виждат много контрастни петна. Защото когато пее по участия обикновено е изкарана с ефирни дрешки и светлите участъци биха изглеждали много грозно до слънчевия загар.

Андреа показа цици на плажа
Андреа показа цици на плажа

„Просто ми се иска да нямам никаква разлика в тена. Ако се облека със сценичен тоалет това няма как да остане незабелязано, а още повече, че роклите ми са с доста дълбоки деколтета. На плажа съм с приятелка, която може да потвърди всичко казано от мен. Самата аз имам страхотна нужда от малко почивка, защото ме чакат купища с нови проекти”, разказа Андреа.

Очевидци разкриват, че певицата не пропускала нито ден, без да се появи на плажа. Случайно или не, действително „пропускала” да си сложи горнището и предизвиквала огнени страсти. Някои споделят, че дори се заговорило за припаднали от вълнение мъже, но от болницата не потвърдиха, че причината за колапсите им е Андреа.

Андреа без горнище
Андреа обожава да се излежава на морския бряг

Андреа разпуска сама в Созопол:

http://www.youtube.com/watch?v=gEVh9XvD4mc

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

един коментар

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.