Проф. Вучков: От мен зависи правителството да падне

Професорът определи правителството като бездарно

Юлиян ВучковПрофесор Юлиян Вучков демонстрира завидна форма и от малкия екран се нахвърли върху кабинета Орешарски. Той определи правителството като напълно бездарно и каза още, че България практически се е превърнала от парламентарна република в милионерска диктатура. Не пропусна да хвърли ръкавицата и на червената фурия Мая Манолова, която определи като някакъв особен вид овчар.

„Тази дама (Мая Манолова – б. а.) задължително трябва да знае, че всеки втори ме спира на улицата с въпроса кога правителството ще падне. А тя брои протестиращите като овце. Нека да им е ясно, че хората не ги подкрепят и с нетърпение чакат да си тръгнат. Тези политици ни задушават, просто живеем в условие на милионерска диктатура. И през комунизма имаше диктатура, но съществуваше и строг ред. Сега ни хвърлиха в хаоса, бездарни и пошли човечета, без никаква визия за бъдещето”

Мая Манолова
Мая Манолова брои протестиращите като овце

Професорът риторично попита кога на политиците им остава време за работа, след като по цял ден висят в телевизиите, за да ги гледат хората и да имитират дейност. Допълни, че те са виновни за провала на българската интелигенция, чиито функции са тотално иззети и заличени от политическата класа.

Юлиян Вучков не пропусна възможността да захапе и „Атака”. Според него тази седмица умишлено са отсъствали от парламента, защото по всяка вероятност „искат нещо” за да подкрепят или не вота срещу правителството. Бойко Борисов също не бе пощаден и получи обвинения, че умишлено прави панаири в народното събрание, за да гледа сеир и да се забавлява.

Като се замислиш реално, професор Вучков е напълно прав. Защото нито една от тези 4 политически партии не заслужава своето място в парламента, превърнал се заради безхаберието им в място за забавление и отдих на „ВИП” персони.

http://www.youtube.com/watch?v=UXyAdK5t0t4

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.
Въведете кода за проверка: *