Сашо Диков възпя богатството на Николай Банев

Сашо ДиковНевероятно интервю имаха честта да гледат зрителите на Нова тв, когато Сашо Диков се навря не къде да е, а в дома на семейство Баневи. Скандалният бизнесмен, на когото съдът запорира и отне незаконно придобити имоти, човекът, когото свързват с най-големите скандали на къмпинг „Смокиня“, където имаше заплахи и физически саморазправи, всъщност се оказа наивно и невинно котенце, което в свободното си време свири на пиано, а жена му пее до него. Идилия.

След това камерата ни разходи из нещо като апартамент, което повече приличаше на фоайето на огромен хотел и където без екскурзовод, можеш да се изгубиш. Баневи показаха скромното си жилище, което сигурно се поддържа от армия прислужници, докато Банева пее до пианото.

Разбира се, от интервюто излезе, че Николай е един честен милионер, един предприемчив българин, достоен за подражание, един работлив човек, на когото не му остава време дори на любимото си, доста скъпо пияно.БАНЕВИ Всъщност стана ясно, че той едновременно е един ленив човек, който обича да мързелува и в никакъв случай не е олигарх. Никой от зрителите не можа да си отговори защо беше нужно това интервю и какъв беше информационният повод за него.

На кого му беше нужно да разглежда огромния дом на Баневи и да слуша как пеят и свирят и колко честни хора са и какви оригинални картини притежават. Дори и да е така, има много честни хора, които си имат пиано вкъщи. Из форумите тръгнаха съмнения, че Сашо или Нова телевизия срещу пари представят образи на милионери в най-човешката им светлина и ги правят симпатични на публиката. Второто обаче едва ли успяха да постигнат.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.