Шок! Юлияна Дончева биела мъжа си!

Юлияна ДончеваСтанислав Недков -Стъки – който е майстор на смесените бойни изкуства,  тупа всички, но позволява единствено на съпругата си Юлияна Дончева да го удря. Това си призна той  в „Отблизо с Мира Добрева“. Като се разяри красавицата, той се оставял в ролята на боксов чувал и не нея веднага й минавало. Двамата продължават да се обичат и любовта крепи връзката им. Дори да имали някакъв проблем, двамата го решавали веднага и не допускали да заспят скарани, или да се събудят нацупени.

Юлияна даже даде рецепта  за щастие на  влюбените  – винаги да заспиват с любов. От двамата тя била по-буйната и се палела по-бързо. Той пък напълно овладял техниката по успокояването й и укротяването й. Трябвали му само 30 секунди да я кротне. Юлияна и СтъкиЯдосва ме, защото не мисли за други неща от ежедневието, а само за спорт. И понякога не ме слуша какво му говоря, а аз искам, като говоря да ме слушат и а ми обръщат внимание, пали се бившата царска депутатка.

Слушам те бе, слънце, ама ти толкова много говориш, че изтървавам нишката, шегува се мъжът й. И въпреки това противоположностите се привличат и двамата си живеят безпроблемно и безконфликтно. Осен когато Стъки забрави да слушка.

Юлияна призна пък, че той бил много религиозен за разлика от нея. Той толкова много вярвал, че се молел за цялото семейство, та чак и за враговете си. Аз почитам християнските празници, но не се моля в църква, може би ще съзрея по-късно за това, призна си  Дончева.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.