Миро си хвана ново гадже – страстен комарджия

миро и преславаПоловинката от разпадналия се дует „Каризма“,  Миро имал ново сексуално завоевание. Това било крупие в столично казино, шушука се упорито в съсловието. Певецът бил чест гост на заведението, където не само можеш да си пробваш късмета на зарове, но и в интимната област.

Двете гълъбчета толкова се харесали, че направо заживяли задено. От няколко месеца крупието се прибира в къщата на певеца. Връзката била много страстна. Желяе ме всеки ден, споделил певецът пред приятели, страшно е потентен.

Миро не говори много за интимния си живот и го пази в дълбока тайна от папараците. Той живя доста години с дуетната си половинка Галя, но там нещата не вървяха. В много интервюта Галя казваше, че просто живеели заедно като братче и сестриче и много се обичали, но пак по същия начин. От двамата Миро бил по-талантливият и той изкарвал пари и за двамата. Галя пък му била идеалното прикритие, че е с нормална сексуалност.

Все пак неизбежното дойде и двамата се разделиха. Миро се усети достатъчно силен да започне собствена кариера, а Галя не успя на фона на навлизащата с гръм чалга и отиде в Лондон да пее в клубовете. Накрая стигна до гардеробиерка в театър. Кариерата на другия се разви успешно и наред със славата дойдоха оргиите, наркотиците и мъжете  в живота му.

И все пак певецът с гадже или без се чувства много самотен. Единствените същества, които го обичат безрезервно са бездомните кучета, които той осиновява и прибира в дома си. Те не му изневеряват никога.

ВИЖ ВИДЕОТО:

 
http://youtu.be/SvsBa7P42SQ

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *