1500 лева за палеж на автомобил

1500 лева взима професионален подпалвач на коли за поръчка . Следите се заличават изцяло и полицията трудно би могла да открие извършителя, разкрива професионалист в престъпния бранш. Според подпалвача, изгарянето на 30- те автомобила през последния месец не е дело на пироман, а на хора от занаята, които знаят какво правят.

Обикновени поръчките за подпалване на коли са насочени срещу лица от престъпния контингент, които са засегнали нечий чужд интерес. Наркодилъри, автоджамбази и лихвари редовно осъмват с изпепелени автомобили. Това е сред най- леките форми на сплашване, коментира професионалния подпалвач.

Литър бензин, смесен с литър масло от нафта, се изливат в пластмасова бутилка, която има фитил накрая. Стъклото на набелязаната кола се чупи и вътре се хвърля горящата смес. За минути целия автомобил пламва изцяло. Подпалвачът работа с медицински ръкавици, които също накрая хвърля в пламъците. Така всички следи изчезват.

Подпалването на коли през последния месец в столицата със сигурност не е дело на пироман, категоричен е професионалния подпалвач. При този вид заболяване извършителят обича да се наслаждава на пламъците, а не бърза да избяга от местопрестъплението. Палежите на автомобилите в столицата са изпипани професионално и човекът, който ги е извършил, едва ли е случаен.

Засега МВР работи по версията, че подпалването на колите е дело на пироман или на футболни фенове. Допуска се и тезата умишлените палежи да са резултат от война между застрахователни компании.

Как се подпалва кола. ВИЖ ВИДЕОТО:

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

един коментар

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *