Шок! Мартина на Слави забременя от Коко Боксьора

Слави и Мартина3Докато бившата любов на Слави Трифонов  Мартина категорично отказва да се  среща и да говори пред медии, новото й гадже боксьорът Коко Колев си позволи леко да вдигне завесата.

Новото гадже на балерината призна, че двамата имат доста сериозна връзка. Боксьорът довери, че двамата планират бъдещето си заедно и той изобщо не се интересува от миналото й, нито от предишните изгори.

Двамата не сме публични личности, затова  моля съвсем любезно журналистите да ни оставят на спокойствие и да не се бъркат в личния ни живот. Ако не го сторят, ще бъдем принудени да вземем съответните  мерки, предупреди Коко Колев.

Ние няма да даваме интервюта и не искаме никакво медийно внимание. Имаме своето право на лично щастие и като пишете за нас,  наранявате много хора. Мартина , уверявам ви, никога няма да даде интервю за който и да е вестник или телевизия, подчерта изрично здравенякът.

Той изобщо не пожела да коментира появилия се  слух за бременността на любимата му. Запознати обаче са сигурни, че танцьорката чака бебе от боксьора, което ще се роди през есента. Огнянова се запозна с Коко миналата есен, когато и щукна да се запише на любителски бокс. Така двамата започнаха  любовна авантюра, за която Слави Трифонов узна последен и изгони дългогодишната си приятелка.

 

 

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *