Шок! Жени нападнаха Преслава и я опипаха брутално

Преслава пураСлед като Камелия се оплака, че по време на нейно участие й налетели жени, Преслава също се пресрами и каза, че е преживяла същото. Случката обаче е поостярала и е отпреди няколко години, когато Преси все още имаше  твърде пищна  и апетитна фигура.

В разгара на купон в столичен клуб звездата буквално се оказала в преса тип сандвич между две напористи фенки, които буквално танцували, търкайки се в тялото й.  Мацките без никакви задръжки започнали да опипват любимката си, докосвали я с ръка, галали я по бузата и  явно били прекалили с питиетата и май не само с тях. В един момент нещата дотолкова се нагорещили, че едно от момичетата даже си позволило вдигне  късата рокля на Преслава. Уж на шега пред шокираните погледи на останалите,  палавата фенка заголила дупето на звездата и без никакъв срам  започнала да го мачка.

Охраната също била стъписана не знаела как да реагира, пише хотарена. Гардовете имат много богат опит в укротяването  на агресивни мачовци, но не очаквали жени да атакуват гостуващата звезда и да й вдигат полата.

Все пак Преслава запазила спокойствие, взела микрофона  и запяла „Мъж на хоризонта“, за да даде на  фенките си ясно предупреждение, че са прескочили границата на разумното. Настроението й обаче толкова се скапало, че   претупала гастрола си, за да си тръгне по-бързо и да се отърве от лудите фенки.

ВИЖ ВИДЕОТО:

http://youtu.be/RDpyn9xkmxg

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *