Кеворкян взима Карбовски под крилото си

Карбовски голямаМартин Карбовски ще се върне на бял кон в Нова телевизия. Това станало ясно, след като телевизинерът се покаял за бягството си в ТВ7 пред бившите ти си началници.

Освен това Кеворк Кеворкян се застъпил за него и го взима под крилото си. Сумата  от 130 000 за трите предавания, които води  журналистът  е доста надута, но той пък не я е получил от досегашните си работодатели. Като видял, че няма бъдеще в ТВ7,  Мартин направил няколко метана където трябва и отново ще изгрее в ефир.

Едва ли се е  навил да работи за 700 лв. месечно, мърморят негови колеги, които взимат по толкова. Той сега няма да харесва и хилядарка не месец, говорят едни, а други твърдят, че се е спазарил едновременно като продуцент и водещ, което означава най-малко 10 бона на месец.

Той искал на всяка цена да поддържа високия си стандарт на живот и  пълна свобода на темите и гостите, които си кани, или развива. Което значи, че главните му герои ще са отново наркоманите, циганите и  проститутки, или жертви на битови драми.

Такъв е животът, това показвам. Защо трябва нещата да се пудрят и да се показва само блясъкът им, мърмори журналистът и донякъде има право. Животът у нас не е само политика и плейметки.

Сега Карбовски щял да дойде с новата дтара концепция в  телевизията, като заплатата му отново щяла за гони небесата.

ВИЖ ВИДЕОТО:

http://youtu.be/FdU4F2DyAEM

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *