Шок! Жената на Бойко Борисов Вози Кучето си в Бебешка Количка!

Борисов женаБившата съпруга на Бойко Борисов, Стела Георгиева от дълги години тъне в сянка. Докато Борисов е всеки ден в центъра на вниманието, за съществуването на Стела малцина подозират, а почти никой не знае каква е и какво прави.

Наскоро родна медия успя да вдигне леко завесата и да покаже Георгиева с любимото й куче – Айра. За бившата съпруга се говори, че е успяла да постигне американската мечта, живее разкошно  в огромна къща в Ориндж Каунти в САЩ с бившия мъж на Цветелина Бориславова и работи като лекар.

В свободното си време се занимава с градината, сади цветя, поддържа лехите с помощта на градинар и си играе с любимото си куче Айра. Айра в момента замествала дъщеря й Венета, която дойде в България да роди бебето си. Иначе щерката Венета е отраснала в САЩ и е отгледана от майка си, която й осигурила най-доброто – елитен колеж и университет.

Досега Стела не е виждала внука си Бойко на живо, а само по скайп. През лятото тя се кани да дойде в България и да се запознае с бебето, но иначе непрекъснато поддържа връзка с Венета.

Любовта, предназначена за непознатия за нея все още внук лекарката прехвърлила върху кученцето Айра. Всички съседи са изумени как тя се грижи за четириногото и как го разхожда с бебешка количка, когато отиват на дълги разстояния. Даже наскоро завела псето в Дисниленд, за да го зарадва и да му подари положителни емоции.

Според мълвата Борисови и Бориславови навремето били приятелски семейства. Тогава между Бойко и Цветелина припламнала искрата на голямата любов – двамата изоставили съпрузите си и заживели заедно. Огорчените им половинки били толкова изненадани и унижени, че започнали да се срещат и утешават взаимно. Като неусетно и между тях избухнали силни чувства. След което заминали за САЩ да търсят ново бъдеще. Стела взела със себе си и единствената си дъщеря от Бойко – Венета и я отгледала там. По-късно Борисов и Цветелина се разделили, но никой не се върнал в семейството си.

Говори се още, че Бойко и Цветелина все още са в сериозни бизнес-отношения, но за пред хората се държат дистанцирано един от друг.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *