Шок! Гаджето на Златка Райкова я кичи с рога непрекъснато, тя търпи

Златка Георги2Половинката на плеймейтката Златка Райкова – ММА боецът Георги Валентинов, се оказва голям палавник и сваляч.  Спортистът, който е само на 23 години, просто загубвал контрол, като чуел за се*с.

Той  изневерявал на Райкова непрекъснато, и то с абсолютни  случайни момичета,  които забивал  в интернет. Валентинов им определял срещи, които винаги завършвали в леглото. Той даже не криел  кръшканията от Златка, а тя редовно му опрощавала забежките, понеже  се страхувала да не я разкара и да го удари съвсем през просото, а тя да остане сама. Освен това тя добре помни, че го свали не къде да е, а в интернет, където той е сложил снимка с яка мускули.

В момента Валентинов  е в разгара на спортната си кариера, почти винаги  е победител  в ММА двубоите и  печелил яки пачки.  Райкова пък е със залязваща кариера и почти никой не я търси като модел, няма и добри  приходи, които да съответстват на разточителния й начин на живот.

По тази причина тя се правела, че изобщо не знае за изневерите на Георги, а той вече започнал да се сваля дори с нейни приятелки. Пускал им закачливи еротични предложения  във фейсбук, пращал им смс-и и чакал коя ще се върже. След което прекарвал една нощ с нея и я захвърлял.

Засега Златка кротува, защото след всяко прегрешение, прелюбодеецът се прибирал при нея и даже й купувал подаръци. А това по нейни разсъждения значело, че я обича и няма да я изостави.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *