Шок! Веско Маринов едва не умря в Алпите!

Веско МарВеско Маринов едва оцелял и  се разминал буквално на косъм със смъртта не къде да е, а в Алпите.

Веднага след като записал Коледния концерт, певецът, когото не канят на фирмени партита или чалготеки по празниците, решил да се самовъзнагради с една хубава ваканция в прочутия европейски курорт.

Смятал, че ще си прекара чудесно и ще покара ски, тъй като е сериозен фен на зимните спортове. За беда обаче едва се разминал със съдбата на Шумахер. Още първия ден му се случило нещо доста страшно. При едно от спусканията изпуснал контрола върху ските, паднал по стръмната писта  и се търкалял по задни части почти цял километър от трасето, докато не спрял в малко борче.

Певецът бил толкова изплашен и стреснат, че се довлякъл до хотела на припълзявания и залитания и за този ден спрял със зимните приключения, а останал край камината. Лекарят го прегледал и установил само леки натъртвания на седалищните мускули и стрес.

На другия ден обаче любимецът на народа  и особено на полицията, отново се метнал на ските.

Фенове се чудят толкова голям ли е бил хонорарът му за Коледния концерт, след като за една цяла година печалбата на фирмите му е 48 хиляди лева и с тях не може да си покрие дори вноските по кредитите и даже му се наложило да продава имоти, за да си погасява дълговете към банките.

https://youtu.be/ASgj4DVgwjk

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *