Шок! Андреа бие Кубрат в леглото!

андеа лезбо сцени
Андреа е толкова разкрепостена, че пусна и снимка как се гали с жена

Андреа си пада по извратения се*с и садо-мазохистичните изцепки  в леглото, стана ясно от нейни снимки.

Дали нашега, дали за удоволствие, тя  често пошляпвала гаджето си  Кубрат Пулев с камшика, а той пък стенел от удоволствие.

Фолкаджийката залитнала по нестандартните ласки и  по-грубите игрички в кревата, след като няколко пъти изгледала култовия филм  „50 нюанса сиво“. Тя решила, че трябва да подобри половата си култура и да експериментира нови и нови неща, за да бъде винаги различна за любимия си и винаги желана. Както и пълна с изненади.

Тя обожава да е нестандартна, да е различна, а  Кубрат също доста си пада по различните и нестандартните изпълнения неща под завивките. Точно това и задържа двойката толкова дълго заедно. Андреа играе различни роли и веднъж е строга господарка, друг път пленница, трети път невинно момиченце и това действа страшно възбуждащо на Кобрата, твърдят техни познати.

Плъзнаха слухове, че са се разделили, но това изобщо не е вярно, категорични са приятелите им. Андреа знае, че много момиченца се навъртат около гаджето й и затова се старае винаги да е различна, за да задържи вниманието му.

Преди две седмици певицата пусна  в интернет уж шеговито  клипче със садо-мазо закачки между нея и Кубрат. Феновете обаче се възмутиха и я попитаха дали не прекалява с наркотиците или с алкохола. Някои даже я обвиниха, че е психичноболна.

ВИЖ ВИДЕОТО:

 
https://youtu.be/CcS7rs5FK7w

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *