Шок! Ангел Джамбазки бил любовникът на Елена Кучкова

Ангел ДжамбазкиВъпросителните около въпроса  кой е човекът, който е заел доскоро уж свободното сърце на плеймейтката Елена Кучкова, тутакси отпаднаха. След като се оказа, че любимият й вече не е в периферията на политиката и става депутат и то не какъв да е, а евродепутат, тя внезапно реши да разкрие и името му. Това е Ангел Джамбазки, а за него тя само преди седмица каза, че е политик, обаче не е депутат.

Красавицата е пипнала желания от всички миски и моми ерген и веднага след победата на изборите постна снимка с две бутилкти шампанско по 150 лева едната, като каза, че е много щастлива и празнува. Нека имаме още поводи да празнуваме, пожела си тя и вероятно вече се вижда с бяла рокля като депутатска съпруга.

Зам.-председатялят на ВМРО едва ли ще остави красавицата безнадзорно тук и сигурно ще си я вземе в Брюксел. За раздяла двамата изобщо не говорят. Въпреки, че  е не знае името на финансовия министър, Елена  е категорична, че слуховете за купената й диплома са напълно измислени и никой не й е помагал. Тя не знае и кой е икономическият министър, но се оправда, че тези неща в университета не ги учели..

Блондинката се сдоби с титлата след много нерви и  перипетии. Тя отхвърли категорично твърдението, че е грабнала короната благодарение на Ангел, но пази в пълна тайна кога пътищата на двамата са се пресекли и кога е пламнала тази силна любов. Преди конкурса или след него. Запознати твърдят, че преди да развърти силикон по подиума, тя го е познавала бегло и друг е платил титлата. Войводата обаче си харесал русото изкушение и не му трябвало много време да го направи свое.

Кучкова за пръв път и разчупва стереотипа и не се е метнала на врата на футболист или спортист. Може би знае, че спортът е до време, а политиката за цял живот.

ВИЖ ВИДЕОТО:

http://youtu.be/zoKbgFTjoUo

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *