Ужас! Калоян едва не изтърва Албена Денкова на дансинга

Аблена фокПартньорът на Албена Денкова – Калоян, едва не направи непоравимото. Той залитна снощи на полуфинала при едно изключително сложно изпълнение и почти невъзможна поддръжка  и почти изпусна партньорката си на земята.

Само благодарение на силната й спортна подготовка и опита й във фигурното пързаляне, тя се задържа и даже направи красиво прклякане, уж че е по сценарий и да замаже неловкото положение. Калоян си глътна езика и изтанцува полуфиналния танц като автомат. Бдителната Илияна Раева обаче се развика, че подобна грешка е непростима при полуфинал, че такова нещо се наказва много строго от журито и тя ще бъде безкомпромисна. Галена Великова я подкрепи, но двамата мъже в журито бяха на обратно мнение.

Христо Мутафчийски заяви, че изобщо не е забелязал грешката, защото танцът е бил като красива приказка и бил омагьосан от нея. Личи си майсторството, личи си класата. Алфредо Торес беше още по-екзалтиран и заяви, че едно подхлъзване на фона на цялата композиция не означава нищо, освен това е сбъркал професионалистът, а не танцуващата звезда. Прекрасно! Страхотно! – развилня се Алфредо.

Денкова пък за пръв път призна в ефир, че решава всичките си проблеми в живота със спорт и много спорт. Не ми е било лесно, имала съм мигове на върховни изпитания, падала съм и пак съм ставала, намекна тя за катастрофата на Моксим Стависки. И за всичко това ми помага точно спортът, а сега танците. Тя прости на своя партньор и му се усмихна, но Калоян продължаваше да гледа стресирано чак докато извикаха танца им на бис и този път го изиграха без грешка.

ВИЖ ВИДЕОТО:

http://youtu.be/ZMaoW8Qga_s

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *