Шеф в МО забрани показването на църковни ритуали по военната телевизия – деморализирали армията ни

Нов скандал в министерството на Тодор Тагарев. Шефът на Информационния център на Министерството на отбраната Владимир Миленски е забранил на репортерите от Военния телевизионен канал (ВТК) да показват кадри с религиозен ритуал на Българската Православна Църква, защото това било вредно за армията, деморализирало я. Аргументът на Миленски за забраната е, че във въоръжените ни сили нямало попове, равини и имами и не било редно на зрителите да се показват църковни ритуали. (Интересно каква е позицията на Миленски по казуса със Свети Георги – ще го изключва или заличава? -б.р.)

Владимир Миленски (член на Атлантическия съвет) се води за изключително приближен до министър Тагарев. Той дойде от Брюксел, като член на екипа на Тагарев, за да заеме един от най-важните постове в МО. Отявлен проукраински и проамерикански ястреб, както личи и от профила му във Фейсбук. Ето как Миленски е коментирал скандалното поведение на своя колега – съветникът на Тагарев, Мустафа Емин в „Пирогов“, който поиска дете да бъде извадено от шоковата зала, за да влезе неговото с „лека раничка“, по думите на медиците в болницата, които публикуваха информация за инцидента на страницата във Фейсбук на „Пирогов“.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

7 коментара

  1. ТОЗИ ДА БЪДЕ ИЗХВЪРЛЕН ЗАЕДНО С ФЕСА СИ НА БОНИЩИТО.
    ПРАВОСЛАВИЕТО Е КРЕПИЛО БЪЛГАРСКАТА АРМИЯ.
    ЗНАМЕНАТА СА КРЪЩАВАНИ ПРАВОСЛАВНО АНЕ В ДЖАМИЯ С ФЕСОВЕ.
    ЗАТВОР ЗАТВОР ЗАТВОР ЗА ВСИЧКИ ПРЕДАТЕЛИ.
    САЩ И КОЛОНИАЛНИТЕ ИМ РОБИ УНИЩОЖАВАТ БЪЛГАРИЯ И ПРАВОСЛАВНИЯТ БЪЛГАРСКИ НАРОД.

  2. Тези български власти както и всички американонофили да ходят в сащ и да ни оставят държавата такава каквато си е. Не са ни нужни такива олигофрени ,които са чужди подлоги!!!

  3. Че то в нашата армия са повечето войници са Асан и Мюмюн. Мислите ли че тези ще защитават България??
    Те са там за заплата- всеки месец-сигурни пари.

  4. Владо“ охлюва- така го наричаха в махалата преди години. Винаги бе с по силният- абе хлъзгаво, слузесто мекотело е Влади

  5. Типично. Нали шефът му – магарев е верен слуга на укронацистите, които открито унищожават православната вяра.
    Интересно е да се види как този урод се изправя срещу православието, но защитава един самозабравил се нагъл циганин – мустафата.
    Всички вие сте една мръсна безродна и продажна паплач. Продавате се на цигани, кравари, укронацисти ЛГБТ и всяка друга прокълната измет. Дали краварите ще ви запазят ВИП място на колесника на самолетите, когато панически избягат от България.

  6. мустафа емин е един нагъл циганин от партия с „почетен председате“ едно КОПЕЛЕ на циганин и НАЦИОНАЛЕН ПРЕДАТЕЛ.
    Не се лъжете, че са Турци. Българските турци са добри хора и имат достойнство.
    Тези са безродни цигани от най – ниско ниво.

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *