Шефът на ЦРУ призна: Целта ни е да Отслабим Русия! Иначе – Светът ни се Срива!

амереканец
Ексшефът на ЦРУ явно ни мисли за американска колония, щом говори по българска телевизия за САЩ като световен миротворец

Бившият директор на ЦРУ Джеймс Улси се появи в интервю по Би Ти Ви и явно смятайки българите за аборигени, или американци с промити мозъци каза:

Имахме достатъчно точни разузнавателни данни  за наличието на химически оръжия в Ирак! Затова и започнахме войната. Вярно е, че не се откри готово ядрено оръжие, обаче на разположение на Саддам Хюсеин имаше  компонентите за ядрено оръжие и можеше да го направи, оправда се Улси.

Саддам  употреби химическо оръжие срещу кюрдите, ние знаехме това със сигурност, обяви бившият първи в ЦРУ, макар че такива данни няма и не е ясно скрити ли са, или още не са изфабрикувани, за да бъдат пуснати за замазване на очите на баламите по света.

Вината на сегашния президент  Барак Обама била огромна, защото той не оставил войските на САЩ в Ирак да помагат за демократизирането на страната, а ги изтеглил. По този начин дал възможност на „Ислямска държава“ да се разрасне.  Ако ние бяхме там, нямаше да го позволим, заяви Улси.

В наглите си лъжи Джеймс Усли стигна и по-далеч. Заговори загрижено за сигурността на света след 20 години и заяви, че тя ще зависи от това дали ще бъдат отслабени трите империи  – Русия, Иран и „Ислямска държава”. „Бъдещето на света е поставено на карта и зависи от това дали ще успеем да омаломощим Русия“, изтърси Джеймс Улси. С което се опита да завоалира истинската причина за агресията към Русия – а именно отчаян опит на изчерпаната Западана капиталистическа система да удължи живота си с още няколко десетилетия, като заграби руските природни ресурси. ЦРУ-шефът лицемерно допълни: “ САЩ не са империя, ние гледаме единствено да запазим мира по света.“ А това, че този мир се „запазва“ с оръжие, бомби, десетки милиони невинни жертви и пълна демонстрация на сила и мачкане на хората в различните държави, някак забрави да спомене.

Какви империи са Русия и Иран, или те съществуват само в главите на болните мозъци от ЦРУ?

Ако погледнем картата, разстоянието между Вашингтон и Москва е 13 000 километра! До границите на САЩ няма нито една руска военна база. А  Русия е плътно обградена от американски военни бази, някои от които даже са на Черно море, други в Полша, Литва, Латвия и Естония.

И ако някой при това положение каже, че Русия е империя или агресор, то този някой има сериозен ментален проблем! Като шефа на ЦРУ Улси

За сведение американските военни бази са разположени в цял свят и са 360 на брой, защото САЩ имат „национални интереси“ (разбирай грабителски интереси – б.р.) навсякъде!

Тогава какъв империалист е Русия, когато истинският е САЩ?

ВИЖ ВИДЕОТО:
https://youtu.be/rgPzZk0SiP8

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

4 коментара

  1. Умрете с вашият свят, тъпи американски говна ! Светът ще затриета заради вас !

  2. Не сте агресори ли? Не сте империалисти? Ами защо палите войни в цял свят? Какви бяха тези бомби в Сърбия например? И да не изброявам още къде?

  3. ВАШТА МАМА ДОЛНА ДА ИБА И ГЛАДНА ДА ИБА -САМО ЛЪЖИТЕ КАТО ЦИГАНИ ЦЕЛИЯ СВЯТ , НО МАИ ВЕ4Е НИКОИ НЕ ВИ ВЯРВА –МАИМУНИ ДА ИБА

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *