Шефът на руската Дума: „Светът ще спре да купува оръжия от Запада“. Всички видяха, че те не стават за нищо

Много страни ще спрат да купуват оръжия от колективния Запад. Една от целите на американските и европейски ВПК в Украйна беше да покажат на своите клиенти по света какво могат техните оръжия. Е, видяхме ги. Оказа се, че тези скъпо струващи високотехнологични машинки са крайно неефективни. Доставяните на Украйна западни оръжия по никакъв начин не могат да повлияят на резултата от специалната операция, заяви Вячеслав Володин, председател на Държавната дума.

„Всяко ново оръжие, което Вашингтон и Брюксел решат да изпратят на [украинския президент Володимир] Зеленски и неговите слуги, по никакъв начин не успява да повлияе на резултата от специалната военна операция. Единственият резултат от това е че много страни ще се откажат да купуват така широко рекламираните американски и други западни оръжия. Те доказаха своята неефективност на бойното поле“, написа Володин в своя канал в Телеграм.

Той припомни, че в края на Втората световна война, когато става безпощадно ясно, че Германия губи, „Хитлер и Гьобелс въвеждат концепцията за „wunderwaffe“ („чудодейни оръжия“) с цел пропаганда“, с помощта на която нацистите убеждават армията си и себе си, че новите видове оръжия, които ще се появят скоро на фронта, ще им помогнат да победят.

„Резултатът е известен на всички: той не помогна на фашистите. Ситуацията е подобна и днес. Престъпният киевски режим начело със Зеленски моли Вашингтон и Брюксел за „чудодейно оръжие“, което да реши всичките им проблеми и да спаси киевската хунта от погром“, отбеляза Володин.

Затова, подчерта председателят на Думата, нито едно от вече доставените американски и други западни оръжия „не помогна на укронацистите в тяхната контраофанзива“. „Нашите войници и офицери изпепеляват западна техника, навсякъде където я локализират. Сега – нов „вундервафе“: киевският режим се надява на самолети F-16. Напразно. Те ще бъдат бързо унищожени от нашите пилоти и ПВО“, добави Володин.

Източник: ТАСС

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *