Фънки в луд скандал с Маги Халваджиян заради Преслава!

Фънки1Мястото на Фънки в „Като две капки вода“ отново се разклати. Причината е, че шоуменът с труден характер се е заял яко с Преслава.

Той не пропуска случай да я ухапе и да я унижи. В най-тежката й задача да се превъплъти във Фреди Меркюри, той заяви, че е гледал повече как се движи по сцената, тъй като от пеенето й нищо не ставало. Не се била  приближила и на милиметър до образа на легендарния вокалист на „Куин“, нито пък до песента му. Един смешен опит за имитация. Фреди е велик – каза той, намеквайки с това, че Преслава е обикновена чалгаджийка и е на светлинни години от него.

При втората й имитация – като Риана, Фънки отново намери повод да я захапе.  Този път заради произношението й на английски. Ти този език не го знаеш и по-добре не пей на него, посече я изявяващият се като жури. В същото време Геро, който трябваше да пее на испански, нямаше и грам произношение, не знаеше нито дума от езика…, но Фънки си премълча.

Зрители избухнаха в социалните мрежи, че Димитър Ковачев нарочно се заяжда с Преслава, понеже не харесва фолка. Не могат всички да пеят рок, обвиняват го фенове на певицата. Преси се справя много добре и то със сложни образи и не заслужава такива критики. Всички се дънят на сцената, но го отпорват само на нея. Ако толкова много не може да я понася, Фънки да се откаже от хонорара си и да си отива вкъщи!

Същото го посъветвал и Маги Халваджиян. Обяснил му, че Преслава едва склонила да участва в „Капките“, струвала му много нерви, преговори и пари и ако я правят за смях, тя всеки момент може да се откаже и да настъпи грандиозен скандал в шоуто.

„Спри да се заяждаш без причина“ – предупредил го продуцентът. И му намекнал, че няма да се лиши от Преслава, но пък него винаги може да го замени.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *