Филип Киркоров показа децата си и призна, че живее с майка им

Фирип децаКралят на руската естрада Филип Киркоров за пръв път от много години допусна телевизионни камери в дома си. Гост на певеца бе преданаето „Говорим и показваме“ на руската национална телевизия НТВ.

В огромниата си къща  Киркоров е заобиколен от най-близките си хора: дъщеричката си Алла-Виктория, сина си Мартин, от баща си Бедрос Киркоров и  леля си и чичо си.

В триетажната къща са създадени всички условия за децата – всяко  си има отделна спалня, а двамата си играят в уютна, препълнена с играчки  детска стая. Около дома има голям парк със спортна площадка, където малките играят и тичат всеки ден.

Хлапетата, макар и невръстни,имат доста натоварен график: Алла-Виктория и Мартин се занимават със спорт, с уроци по танци и музика.

Киркоров признава, че се е решил да покаже малчуганите, които криеше от чужди очи от самото им раждане досега. Музикантът е сметнал, че вече около него е спокойно и всички са престанали да го обсъждат заради нетрадиционния начин, по който се сдоби с рожби – чрез сурогатна майка.

Киркоров е съсед с бившата си съпруга и голяма любов Алла Пугачова. Според него той не е престанал да общува с нея и младия й съпруг Галкин.

Най-неочаквано стана ясно, че в къщата на певеца живее още един човек, когото той упорито криеше – майката на децата му – Наташа. В какви отношения обаче са двамата, никой не знае.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *