ФАЛШИВАТА ПАНДЕМИЯ Е САМО ИНСТРУМЕНТ! ЕТО КАКВА Е КРАЙНАТА ЦЕЛ (ВИДЕО)

Фалшивата пандемия от коронавирус е инструмент на световния елит, чрез който да подготви населението на планетата за задаващата се 4-та технологична революция. За целта държавите трябва да въведат авторитарни режими на управление, дребните и средни бизнеси да фалират, а на милиардите новосъздадени безработни да се гарантира минимален базов доход.

Четвъртата технологична революция вече се носи към нас на крилете на 5-G мрежите, за да ни вкара в дигитално и реално робство. Подробностите ще научите от документалния филм „The New Normal“ (Новата нормалност). В това забележително документално разследване, разобличаващо най-срамния и опасен заговор на световния елит срещу човечеството, са включени извадки от интервюта на Бил Гейтс, Клаус Шваб, Марк Зукърбърг, Рокфелер и пр. заговорници. Ще видите и потресаващи сцени на полицейско насилие, заснети на многохилядни протести срещу Ковид-измамата в цял свят.

ВИЖ ВИДЕОТО:

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

4 коментара

  1. ГЕНОЦИДА НА ГЕРБ УБИВА НАЙ БЪРЗО ОВЧИЯ НАРОД НА БЪЛГАРИЯ КОЙТО НЕ ИЗЛИЗА НА ВСЕНАРОДЕН ПРОТЕСТ ДА ИЗХВЪРЛИ БЪЛГАРОУБИЙЦИТЕ А ДО УРНИТЕ СЕ СЪМНЯВАМ

  2. ИМА СНАЙПЕРИ МАЖЕ И КАТАСТРОФИ ЧИСТИ УБИЙЦИТЕ НАРОДЕ НЕ СЕ ВАКСИНИРАЙ АКО ИСКАШ ДА СИ ЖИВ

  3. Писна ми за всички злини по света да се смята виновен Герб

    • „Всички злини по света“, драги ми Димитре, са работодатели на ГЕРБ.

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *