Насред „Пандемията“ Министър Сачева Купонясва до Зори в Селска Кръчма!

В събота, 23 януари, 2021 г., вечерта, министърът на труда и социалната политика Деница Сачева, се е вихрила до зори на як купон в ресторант „Родопско ханче“, разкриха очевидци.

СПА хотел „Родопско Ханче“ се намира в пазарджишкото село Варвара и разполага с 12 стаи, ресторант и механа.

Там на закрит купон съученичка на Деница Сачева на име Силвана е празнувала рождения си ден, на който министър Сачева е била специален гост заедно с майка си и детето си.

На среднощното селско джамбуре насред пандемия Деница Сачева е пристигнала със служебната си кола, като на следващия ден – неделя, пак служебния автомобил е дошъл да я прибере.

Според източника ни, Сачева предупредила организаторите на незаконното събиране да не се снима, а на място в кръчмата самата тя наблегнала на ракията.

От заведението до зори ехтяла турбо чалга, а персонала и гостите вкупом не спазили нито една от прословутите „мерки“ за борба с пандемията на щаба НОЩ и правителството, към което принадлежи и въпросната Сачева.

СПА ХОТЕЛ „РОДОПСКО ХАНЧЕ“

Източникът ни издаде и че Деница Сачева е запазила 8 стаи за предстоящия уикенд (30-31 януариq 2021 г.) пак в същото заведение към хотел „Родопско ханче“.

Но тези по-разхлабени мерки са само за министри. А населението да си знае: Ковид е опасен, пандемия има, заведенията са затворени, а събиранията са забранени! Нали, Боко Чекмеджански?! Skandalno.net

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

6 коментара

  1. Няма лошо, но като си представя, как са въртели гъзери на мазната чалга и ме избива на смях. Названието не предразполага към рок, а в този край, попът се нарича по друг начин.

  2. ВСЕКИ ПОРЕДЕН ДЕН Е ЗАГУБЕН И НИ ПРИБЛИЖАВА КЪМ ЧИПИРАНЕТО И ФАЛШИВИТЕ ИЗБОРИ ВЪСТАВАЙ НАРОДЕ ДА ГИ ИЗМЕТЕМ

  3. Световната ковидизмама се прилага локално според нуждите на местните сатрапи. У нас – за контрол над бунтарите и мислещите, а по-общо – за сплашване на лековерните и недотам умните. С крайна цел – запазване на господството и грабежа. ИнНяма граници за безчинствата и своеволията на върхушката. Всичко се вижда, омразата се натрупва и стрелката на манометъра отива към края. Чудно ли е че разплатата един ден ще е жестока?

  4. ДОКАТО ПРИДОБИЕ СМЕЛОСТ ОВЧИЯ НАРОД ПЪТЯ КЪМ ГРОБИЩЕТО Е ОТВОРЕН ШИРОКО НАЛИ ТОВА Е ЦЕЛТА ИМ НА 25 ЯНУАРИ РАЗПИСАХА В ДАВОС СМЪРТНИЯ НИ АКТ А НИКАК НЕ Е НЕВЪЗМОЖНО НАРОДА КАТО НЕ МОЖЕ ДА ЗАПОЧНЕ ОТГОРЕ ДА ПРАВИ ЧИСТКА МОЖЕ ДА ЗАПОЧНЕ ОТ ПО НАДОЛУ КАТО ТАЗИ ПИЯНА СВИНЯ НАПРИМЕР ДА ГИ НАКАРАМЕ И ТЕ ДА СЕ СТРАХУВАТ ИМА СНАЙПЕРИ ВЪЗМОЖНИ СА КАТАСТРОФИ НАЧИНИ МНОГО

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *