Тъкър Карлсън: Финансовата помощ на САЩ за Украйна само забавя неизбежния мир

Финансовата помощ на САЩ за Украйна води единствено до забавяне на неизбежното мирно споразумение и смъртта на украинците. Това заяви в четвъртък американският журналист Тъкър Карлсън, съобщава ТАСС.

„Последната схема на (сенатор) Линдзи Греъм убеждава републиканците, че е по-добре да дадат на заем на Зеленски 60 милиарда долара, отколкото да не му ги дадат. Някои се хващат на това. Но това е измама“, написа Карлсън на своята страница в социалната мрежа X (бивша Twitter).

„Украйна никога няма да върне дълговете си. Това е поредният нечестен начин да се изпратят още безотчетни оръжия в региона, да се забави неизбежното мирно споразумение и да се убият още насилствено призовани (в армията) украинци“, коментира журналистът.

По-рано „Вашингтон пост“ съобщи, че Линдзи Греъм (републиканец от Южна Каролина), който се смяташе за един от най-верните поддръжници на войната в Украйна сред американските законодатели, под влиянието на бившия президент на САЩ Доналд Тръмп, гласува против отпускането на нова помощ на Киев. В замяна на това той предложи помощта за Украйна да бъде отпусната като заем.

Тъкър Карлсон заяви по-рано, че Украйна, дори с цялата възможна помощ на западните страни, няма да успее да надделее в конфликта.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *