Турция с Брутален натиск към ДПС! Посланик и консули сплашват депутати!

Ердоган
Ще го оставим ли да диктува политиката в България?

Независимият депутат Георги Кадиев настоява да бъдат експулсирани турския посланик и консулите на Турция в Пловдив и Бургас, както и техните маши в посолствата.

Говорих с колеги от ДПС в парламента и съм ужасен и възмутен от това, което ми споделиха, написа в социалната мрежа Кадиев. Върху тях е оказван непрекъснат и сериозен натиск  да подкрепят Лютви Местан и да се влеят в неговата партия, като оголят редиците на ДПС до последно. Провеждани са разговори, заплашвали са ги, тормозени са нагло и безпардонно.

Някои от тях още се страхуват и смятат, че ако не подкрепят Местан, ще им бъде отмъстено по жесток начин, ще бъдат изхвърлени от политиката, ще бъде навредено и на семействата им. В партията цари страх, хората са поставени под ужасен натиск.

Според Кадиев  правителството и службите трябва да извършат веднага  проверка и да разберат кои са заплашваните депутати, колко са на брой,  с какво са били сплашвани и кой точно им е отправял жестоките заплахи. Защото в редиците на Движението цари паника, а хората се страхуват да говорят.

Оказва се, че наистина Ердоган дърпа конците на Местан и „отцепниците“ и че има сериозни апетити да си направи сериозно лоби в българския парламент. Заплашените, които се страхуват да говорят, са били привиквани в турското посолство в София един по един и с всеки е бил провеждан индивидуален разговор. Какъв – народните избраници не смеят да кажат от страх. Други пък са били „съветвани“ в консулствата в Пловдив и Бургас.

Кадиев е категоричен, че ако информацията, която негови колеги са му доверили е истина, а то явно е, държавата трябва  да екстрадира виновните лица, които грубо се намесват в българската политика.

Външното ни министерство не действа адекватно! То буквално се  подиграва в България и националните интереси, ядосва се независимият депутат.  Изпратило протестна нота. И какво от това? Отговорът какъв е? Двойно по-голям натиск върху депутатите.

Кой управлява България?

ГЕРБ и коалиция, или Ердоган и Местан?

Докога страната ни ще е вечен васал на чужди интереси?

Докога ще правим метани на всички, само не и на собствения си народ?

Докога ще продаваме независимостта си, или поне това, което е останало от нея?

Докога ще сме слуги на външни господари?

Не можем ли поне веднъж да тропнем по масата и да изгоним тези, които правят всичко възможно да ни обезличат като народ?

Явно не можем…

https://youtu.be/3O0eaSEXxXQ

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

един коментар

  1. Тази нова партия на Местан очевидно е протурска, т.е. антибългарска. Допустимо ли е същесъвуването на такава партия? Не трябва ли да се забрани такава партия, а г-н Местан и компания да бъдат съдени за Национално предателство, тъй като са „български политици“, защото са в Българския парламент? Ако се смятат за турски политици, да си събират багажа и бегом към Турция. Върху това трябва да се замислят, ако могат и ако имат с какво да мислят??? нашите управници. Мисля, че реалния избор на подлогите: Местан и приятели е или Турция, или затвор. За българския народ е по-добре Турция, поне няма да се грижи повече за тях, защото издръжката на затворник е в пъти повече от издръжката на пенсионер, пак насадено ни от ЕС и САЩ. Имуществото на въпросните трябва да се изземе в полза на държавата, защото очевидно е придобито с антидържавна политика.

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *