Туркини с призив към Азис: „Ела при нас, ще те направим мъж!“

Азис фенкиТуркините буквално са полудели по  Азис.

В Турция видеото на песента му „Хабиби“ се гледа почти от всяка жена и всички примират по стегнатото му тяло. Дамите в югоизточната ни съседка вече сънуват мокри сънища с нашенеца и са започнали да четат всяка информация за него в интернет, както и да гледат всичките му клипове. Те били доста недоволни, че на част от видеата той е само в компанията на мъже. Но смятали, че това е творческа интерпретация на изкуството му, а не някакво лично залитане и предпочитание.

След като свършил последния му концерт в Одрин, където погрешка на афиша си Азис бе изписан като Милена, настървени фенки от всякаква възраст чу мятали обещаващи погледи, докато бил на сцената, а после преодолели охраната и се намърдали в гримьорната му.

Те се кикотели радостно, искали автографи и селфита, попипвали го по мускулите и го гледали с истинско обожание.

Васко нямал нищо против любовта на своите почитателки и се раздал до край, снимайки се с някои от тях – с по-засуканите поотделно, а с по-възрастните – групово. Дамите обаче били много напористи и не искали само снимки. В прав текст няколко по-открехнати моми го попитали наистина ли е гей. И знае ли какво изпуска, като е оставил тайните на женското тяло да се изплъзнат от ръцете му.

Те дружно го призовали да отиде при тях, като му обещали да дадат всичко от себе си, за да му върнат интереса към жените и да го направят истински мъж. Тук вече Костинбродският славей се стреснал и побързал да се прибере в гримьорната си.

Туркините обаче не се отказали и сега го атакуват с писма и възторжени постове във Фейсбук. Те не вярвали, че с лека ръка ги е отхвърлил и непрекъснато го призовавали да дойде в Турция, където ще го дарят с неповторими наслади.

Според запознат, певецът бил сериозно изплашен и смутен от тяхната настойчивост и желание да го вкарат в леглото си. 

ВИЖ ВИДЕОТО:

https://youtu.be/DtoM41TH7HM

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *