Виж Защо Азис е популярен в Турция под името Милена:

азисАзис празнува Свети Валентин в Одрин.

Костинбродският славей този път не заведе любимия си на двудневна екскурзия, а предпочете да весели другите. Той изнесъл концерт в един от най-големите барове в града, като го препълнил до козирката.  Над 800 души си купили куверти, за да послушат звездата, сред които много наши изселници.

Васко показал на сцената как се кълчи, как се мята и събрал погледите на всички. Изпял и любимата на съседите „Хабиби“. В знак на уважение към публиката изпълнил и няколко песни на турски език, с което ги хвърлил в такъв възторг, че близо час после те се редили на опашка да си правят селфита за спомен с него.

Чак местните медии написали  за концерта, но нарекли Азис „българския певец … Азис Милена“.

Тази грешка станала още преди година, когато изнесял концерт в същото заведение. Организаторите или се объркали, или с него е пяла някаква неизвестна чалгаджийка Милена. Но на афиша имената им били едно до друго. Така първо местната преса, а после и публиката помислила, че името му е Азис, а фамилията Милена. И вече така си го обявяват и го знаят под този псевдоним.

Певецът нямал нищо против да е Милена, стига да падат пачки, а турците били доста щедри слушатели. Така „Милена“ си тръгнала с голям хонорар и още толкова бакшиши, твърдят наши изселници.

ВИЖ ВИДЕОТО:

https://youtu.be/DtoM41TH7HM

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *