Тръмп : Политиката на Байдън в Украйна ни води към Трета световна война!

Президентът на САЩ Джо Байдън с политиката си към Украйна тласка човечеството към Трета световна война. Това заяви бившият американски президент Доналд Тръмп.

„Ако следите последователността на стъпките, които Байдън прави в Украйна, ще ви стане ясно, че той систематично, макар може би и несъзнателно, ни тласка към Трета световна война. Не е ли лудост това?“, написа днес Тръмп в социалната си мрежа Truth Social.

Вчера, в своя реч на митинг във Флорида, Доналд Тръмп каза, че ако бъде преизбран за президент на идващите избори, веднага ще се обади на руския лидер Владимир Путин и украинския президент Владимир Зеленски и ще организира среща за разрешаване на ситуацията около Украйна възможно най-скоро.

„Същата вечер, когато разбера за победата си, ще се обадя на двама души – Зеленски и Путин – и ще им кажа: „Трябва да се срещнем. „Гарантирам, че мога да разреша всичко“, каза Тръмп на митинг пред свои поддръжници в щата Флорида – Ще сключим мирно споразумение в рамките на 24 часа“.

Президентските избори в САЩ ще се проведат през ноември 2024 г. На 15 ноември 2022 г. Тръмп обяви, че ще издигне отново кандидатурата си на президентските избори, посочва ТАСС.

Източник: ТАСС

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

4 коментара

  1. И какво лошо има в това да се стигне до 3 световна война?
    За предпочитане да бъдете избити всички наглосаксонци, пред това да заличите България, българския народ и останалите православни.
    Защо да ми пука за света, след като няма да има България – по Путин.

      • Никой не закопавам, само правя опити да обясня, че без война ще ни затрият. Те ни закопават от 33 г. а ние с влажен оФчи поглед гледаме как става и правим преразкази за случващото се, докато чакаме отново Русия да ни освободи. Сякаш е длъжна.

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *