Тръмп: Байдън иска да ме вкара в затвора, за да ме отстрани като свой основен опонент. Така правят в държавите от третия свят

Бившият американски президент Доналд Тръмп използва първата си публична изява в щата Джорджия след повдигнатите му обвинения, за да засили нападките си срещу Белия дом.

„Случва се ужасно нещо. Това е ужасно нещо за тази страна. Единственото положително нещо в скалъпените обвинения срещу мен е че повишиха резултатите ми в анкетите. Можете ли да повярвате? „

По думите на Тръмп, демократите на Байдън извършват „лов на вещици“. Действията им са насочени конкретно срещу него, а не срещу републиканците като цяло.

„Нелепото и неоснователно обвинение срещу мен от въоръжения „отдел за несправедливост“ на администрацията на Байдън ще остане сред най-ужасните злоупотреби с власт в историята на нашата страна“, каза той.

Тръмп обвини прокурорите за организиране на политически мотивирана кампания, която да го държи далеч от Белия дом. Той каза, че сегашният президент Джо Байдън е организирал обвиненията, за да го подкопае като свой основен политически съперник и да отвлече общественото внимание от разследванията срещу собствения му син Хънтър Байдън, срещу когото има куп обвинения – за корупция и педофилия.

Изказването на Доналд Тръмп е само ден, след като прокурори повдигнаха 37 обвинения срещу него, в които се твърди, че нерегламентирано е съхранявал класифицирани документи в дома си.

„Това злобно преследване е пародия на правосъдие. Наблюдавате как Джо Байдън вкарва в затвора най-големия си политически опонент. Това доскоро се правеше само в държави от третия свят. Толкова е просто“, заяви Доналд Тръмп – бивш президент на САЩ.

Сред кандидатите на републиканците за президент Тръмп води убедително. След него са губернаторът на американския щат Флорида Рон Десантис и бившият вицепрезидент Майк Пенс.

Бившият републиканец, губернатор на американския щат Ню Джърси Крис Кристи се включи в надпреварата за Белия дом през 2024 г. във вторник.

Общото между Десантис, Пенс и Кристи е, че имат стари спорове с Тръмп.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

3 коментара

  1. Чичо Дончо, да знаеш, че възраждане е виновно. Те искат да те вкарат в панделата. Само ако си на страната на кирчоистината може да се отървеш.

  2. jucon на нашенски се превежда, съдебна концепция, или това е моита съдебна доктрина в село америка,
    да ви кажа нещо което не знаете, Тръмп контролира армията в америка и по специално военноморските сили, В момента е евакуиран голям контингент в флорида в негова защита. Относно буклука баиден, това е неговата маска, това не е тои, тои е в кома от 2020г. това е двоиник, клоне, или артист, бедната америка се контролира от армия семити, както българия, америка никога не е принадлежала на американците, както българия на българите ????? ако тези буклуци не провалят Трумп, престъпния монопол, фалшивия долар, дивия капитализъм, всичко отива по дяволите, така че село америка си отива, ние живеем в последни дни, и сме много близко до края ??????

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *