Тризначките стресираха феновете си по бански

тризначките банскиТризначките Вяра, Надежда и Любов Станчеви отчаяно усещат липсата на внимание и непрекъснато си го търсят.
Те се поглезиха с луксозен СПА хотел за 8 март, като сами си подариха глезотията, тъй като нямат щедри гаджета и няма кой да се бръкне за такъв подарък.
Брадърките също сами се похвалиха за това си приключение на страницата си във Фейсбук. Те приложиха надлежно  и снимка, на която изобщо не се притесняват да покажат понаедрелите си прелести в бански костюми.
Неразделната тройка избрала за релакс скъп хотел в Разлог, където си правили хидромасаж, вани с шоколад, маски на лицата и всякакви разкрасителни процудури. Имало и такива за отслабване, но явно не са дали резултат, защото сестрите показват доста закръглени форми и отпуснати коремчета. Ако не са хавлиите, сложени за прекритие, ще лъснат издайнически сланинки в областта на кръста и целулит по бедрата.
По случай женския празник те получиха много поздрави и виртуални букетчета, но и много смешни муцунки под снимките по бански. Наблюдателен техен фен  пък се чуди: „Тази от ляво май е без бельо или аз съ си забравил очилата?“.
С бельо или без на трите не им пука. Важното е да са в центъра на вниманието.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *