Тризначките: Няма да ходим в Англия, България се нуждае от нас!

Тризначки1Тризначките Вяра, Надежда и Любов Станчеви, направиха поредното си безумно изказване. Без никой да ги пита, те заявиха на всеослушание, че няма да напускат страната, защото България се нуждае от хора като тях.

Прочетохме, че сме щели да се метим да живеем в Лондон. Много му здраве на този, който е пуснал този слух. В Лондон можем да отидем, но само за няколко дни да се поразходим на екскурзия. България има нужда от смели хора като нас, ние даже станахме членове на ГЕРБ, хвалят се те и в никакъв случай не мислят да напускат родината.

Последният им принос към родината и нейните трудови хора са снимките им по бански, които  не спират да пълнят социалната мрежа и да стресират потребителите.

Още преди две години при повторното им участие в Брадъра, Пацо им каза в очите, че са поомачкали лака. На негов език това означаваше, че са остарели и вече не са толкова свежи и апетитни. Те обаче люто му се разсърдиха.

Явно обаче Пацо е прав, видно от снимките, които се леят из интернет. Трите грации са напълнели, а от многото грим и безсънни нощи лицата им са се сбръчкали като на млади пенсионерки.

Полуголите им кадри вече не радват мъжките погледи, а обратно – отблъскват ги и ги карат да пишат доста нелициприятни коментари под фотосите. Дами пък  ги упрекват, че не си боядисват черните корени на перхидролените коси и това прави много неприятно впечатление и изглеждат неподдържани и занемарени.

 На тризначките обаче не им пука, защото явно са  изтъкани от непукизъм и лежат върху огромното си  имат самочувствие, макар и то да е без никакво покритие. Продължават да споделят стрескащите си снимки, а кандидат на хоризонта така и не се появява.

 Трите все още са моми без никакви изгледи да се задомят. Дори и някой да ги хареса, лютият им македонски нрав и срамните  публични изцепки веднага го прогонват през девет планини в десета.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

един коментар

  1. Ebasi si groznite,smotani,ujasni ozabeni hamsii….

    Rusi tziganki,tapi prowintzialistki, wonjashti putki..
    Aman ot gadna sluz.!!

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *