Тошко Йорданов заплаши да Отреже Главата на топ- разследващ журналист!

Самозабравилият се аватар на Слави Трифонов- сценаристът Тошко Йорданов, удари ново дъно. Новоизлюпеният депутат от партията на шоумена днес в прав текст заплаши разследващият журналист Димитър Стоянов от сайта „Биволъ“. Повод за ахиловия гняв на Тошко Йорданов стана пост във фейсбук на Стоянов, в който журналистът коментира, че има споразумение ГЕРБ да подкрепят правителство на Слави Трифонов, а в замяна ИТН да им върнат жеста като подкрепят Бойко Борисов за президент.

Грозната сцена се разигра в ефира на телевизията на Слави Трифонов, където Димитър Стоянов бе поканен за гост.

„Питай си пиленцето, дето ти е чуруликало с кого сме се догововаряли. Ако мълчи, трябва да му клъцнеш главата. Аз съм расъл на село. Знам как се прави. Не ме е страх, нямам скрупули да направя пиленцето на супа.“, задави се от вълнение Йорданов, коментирайки публикацията на Димитър Стоянов. Журналистът му отвърна, че това е просто теза. Но това не беше достатъчно за сценариста.

„Направо се втрещихме. Това е страшна тъпотия“, заобяснява Тошко Йорданов. Според когото явно хората нямат право да споделят мнения, предположения и тези в социалните мрежи. Сценаристът на Слави демонстрира диктаторско отношение към свободата на словото,  каквото имаха предишните управляващите. А самият Слави Трифонов неведнъж се е оплаквал от него.

„Може да сте се втрещили, но и народът се втрещи като предложихте Николай Василев за премиер“, не му остана длъжен Димитър Стоянов.

Откакто стана някой в политиката Тошко Йорданов не за първи път си позволява да отправя откровени заплахи срещу журналисти. Но да заплашваш Димитър Стоянов, който години наред се е борил срещу ГЕРБ и е разкривал злоупотребите на Борисов и корумпираната му кохорта, е наистина скандално. Сценаристът на Слави явно не е бил съвсем наясно с професионалната биография на госта си. Но така или иначе е шокиращо, че като човек, работещ със словото, Тошко няма грам търпимост към хората с различно от неговото мнение. Също като шефа си Слави Трифонов, който не е човек на писаното слово, а е известен главно с това, че разказва вицове и пее фалшиво… но пък с чувство. А и предложението на ИТН за правителство беше толкова абсурдно и така разочарова народа, че при едни трети избори партията на Слави най- вероятно не само няма да е първа сила, но и най-вероятно ще върне ГЕРБ на власт. Защото малоумните действия на ИТН няма как да не се разчетат като изцяло в услуга на ГЕРБ, колкото и да не се харесва на Тошко Йорданов подобно мнение. Skandalno.net

Надя Колева, Skandalno.net

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

3 коментара

  1. Нагледахме се на царе, тикви, клоуни… Остава само Азис да се кандидатира…

  2. Това вече беше. Азис се беше кандидатирал за президент, ама някои или не помнят или са били малки и не знаят.

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *