Тотален Разрив! Европа се ОПЪЛЧИ на САЩ: Политиката ви ни води към ФАЛИТ и ВОЙНА! НЯМА ДА СТАНЕ! Виж Тук:

Пълен разпад и тотално разложение настъпиха в отношенията между Европа и САЩ! Лидерите на Великобритания, Германия и Франция се уплашиха и реагираха изключително остро на решението на Доналд Тръмп да излезе от ядреното споразумение с Иран.
САЩ не са икономическият полицай на планетата“, заяви френският президент Макрон, който само допреди седмица минаваше за верен поддръжник на Вашингтон.

Ангела Меркел скочи още по-остро. Фрау се опълчи на Тръмп за решението му да излезе от сделката с Иран, но още миналата седмица, по време на посещението си в Белия дом, заяви в прав текст: Не приемаме САЩ да ни нарежда какви икономически отношения да имаме с Русия.

Европейските държави, които участват в ядрената сделка с Иран, нямат никакво намерение да се откажат от нея. На същата позиция са и Русия, и Китай, които категорично заявиха, че ще продължат да се придържат към споразумението с Техеран и обявиха решението на САЩ да излезе от ядрения договор за „огромна грешка“.

Но нека припомним: През 2015 г. шестте велики ядрени сили САЩ, Русия, Китай, Германия, Франция и Великобритания подписаха договор с Иран, според който ще вдигнат икономическото ембарго срещу Иран, ако той се откаже от програмата си за обогатяване на уран. И към днешна дата Техеран спазва стриктно условията по тази сделка. Но САЩ решиха да излязат от договора. Вследствие на което Иран заплашиха, че ако Америка излезе от споразумението, то и те ще спрат да се придържат към него.

А това означава само едно – ВОЙНА!

По време на предизборната си кампания Тръмп обяви ядрената сделка с Иран за „най- лошата“ в историята и се закани да я анулира. И сега точно това и направи. Но цената за това безумнобезотговорно негово решение ще я плащаме всички. Единствените доволни от тази ситуация са Израел, които от години подстрекават Вашингтон да нападне старият им и най-страшен враг Иран.

Нападнат ли Иран обаче, САЩ и Израел автоматично ще обявят война и на Русия. Техеран е верен съюзник на Москва в битката за Сирия. А Русия никога не би оставила партньора си в беда.

Най- жалки в тази сюблимна ситуация обаче са европейските лидери. Десетилетия наред те сляпо следваха външната политика на ментора си Вашингтон, колкото и да бе безумна и цинична тя. Подкрепиха дори организираната от Вашингтон украинска касапница, като дори взеха дейно участие в разпалването на гражданска война в европейска държава.

В името на партньорството си със САЩ, европейците подкрепиха и джихадистите в Сирия, въпреки че им бе ясно какво ще последва – поредица от зловещи кървави атентати в сърцето на собствения им дом – Стария континент. ЕС се съгласи да стане съучастник в убийството на половин милион мирни сирийски граждани… само и само да не изневери на евро- атлантическите „принципи“ в „партньорството“ си със световния бандит САЩ.

Сляпо подкрепяха санкциите на САЩ срещу Русия…

Но едва тази година най- мощните европейски икономики – Германия и Франция прозряха и осъзнаха незавидното си бъдеще. Юнкер оповести, че икономиката на ЕС за последните 10 години се е сринала от 25 % на 16 % от световния БВП. Зоаради Китай. И западния ЕС подхвана едно виене на умряло… И за първи път разкритикуваха големия си брат САЩ за икономическата преса срещу Москва, която мачка и тях.

Европейците най- после се събудиха от дълбокия си неолиберален сън и с ужас осъзнаха, че докато са следвали сляпо и безгласно авантюрите на потъващия си „партньор“ САЩ, неусетно са се озовали пред фалит и… на ръба на война.

Световна война!

Която война, според прогнозите на много и авторитетни политолози, няма да започне с конфликт между САЩ и Русия, а между Иран и Израел. И между съюзниците им.

Европейците най- после осъзнаха, че Вашингтон наистина се опитва да ги тласне във война. И започнаха да се съпротивляват.

За първи път в историята си Европейският съюз взе самостоятелно от САЩ решение: И категорично отсече, че ще продължи да спазва споразумението с Иран. А подплашени от милитаризация и икономически фалити, Франция и Германия се втурнаха да увещават янките да прекратят конфронтацията с Русия.

След два глобални конфликта, които я сринаха до основи, Европа най- сетне си спомни какво е Световна война и започна яростно да се съпротивлява на САЩ. Каква ще е развръзката – предстои да видим! Skandalno.net

Автор: Надя Колева, Skandalno.net

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

2 коментара

  1. Днес е свежен ден 9 май победата на братска русия над хитлерофашизма благодарим ви братушки световни ангели пазители на мира обичаме ви господ винаги да е с вас

  2. ЗНАЧИ ЧЕ, НЕ МИНАХА ЕВРЕЙСКИТЕ НОМЕРА НА ТРЪМП ! ДАЖЕ И ПРЕМЕСТВАНЕТО НА АМЕРИКАНСКОТО ПОСОЛСТВО В ИЕРУСАЛИМ , В ПЪЛЕН РАЗРЕЗ НА СВЕТОВНИТЕ ДОГОВОРЕНОСТИ , ТРЪМП “ СЛОЖИ“ ТАБЕЛКИ ЗА ПОСОКАТА …..И ЗА ПЪРВАТА И ВТОРАТА СВЕТОВНА ВОЙНА ,ПРИЧИНАТА СЕ ТЯХНИТЕ ПОДМОЛНИ ДЕЙСТВИЯ С ЦЕЛ …ПАРИ,ПАРИ,ПАРИ . !

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *