Терористична атака в концертна зала в Москва, много загинали и ранени (С ВИДЕО)

Четирима души са открили огън по публиката на концерт на руската група „Пикник“ в концертната зала „Крокус сити хол“ в предградията на Москва, предадоха световните агенции. 
Съобщава се, че нападателите са били в камуфлажни униформи, че са стреляли с автомати, че са предизвикали и пожар в залата, намираща се в покрайнините на Москва в голям мол. Споменава се и за експлозия, предшествала стрелбата. Някои канали съобщават за 40 убити и над 100 ранени.

Световните агенции напомнят, че на 7-и март посолството на САЩ в Москва предупреди за възможни атентати в руската столица.

Кадри, показват черен дим да се издига над залата. Хора се евакуират. Музикантите от група „Пикник“ са били изведени невредими от залата. Твърди се обаче, че в концертната зала остават още хора.

На място са пристигнали полицията и специализирани части.

ВИЖ ВИДЕОТО:

Кадри в руски социални канали показват хора, които се опитват да избягат от концертната зала. Чува се стрелба. На други кадри се виждат хора, които лежат насред локви кръв във фоайето и коридорите на мола извън концертната зала, разстреляни от засада, докато са се опитвали да избягат.

ВИЖ ВИДЕОТО:

„Лента. ру“, като се позовава на канала в Телеграм „База“, съобщава за 40 убити и над 100 ранени. РИА Новости съобщава за изпратени 50 линейки към концертната зала.

ВИЖ ВИДЕОТО:

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

3 коментара

  1. Не мога да разбера още в колко“ червени линии“ трябва да се“ спъне “ ВПутин,за да му загрее,че хохолите разбират само от бомбени килими. Още тази вечер поголовно бомбардировки над Одеса,Киев,Лвов,Харков,Виница, Ровно и др хохолски градчета. Без оглед на жертвите. Хохолите вече му дойдоха в центъра на Москва,наш Путин говори на прекрачване на червени линии. Хохолите му избиват руснаци в центъра на Москва- наш Вова казва,че ше установят поръчителите. И тогава щяло да има…. възмездие. Колко още руски воиничета ще си отидат мърцина заради нерешителността на ВВП.

    • Ами руснаците са объркани бе.То не бяха настъпления отстъпления,подпичкосване от всякакъв характер.Затова си мисля,че всичко е голяма игра и всички си знаят ролите.Нищо не става случайно.

    • Това е игра на изтощаване. Русия изтощава ресурсите на Запада и ресурсите на еврейската хунта в Киюф. Милиардите, които заминават за Усрайна източват икономиките на Еврейския Евро Съюз и Еврейските Съединени Щати (Jewmerica).
      В резултат – Колективният Еврейски Запад се срива сам без да пукне една пушка там, лишен от евтини руски ресурси, празни военни складове, и милиарди евро и долари източвани от икономиките им.
      Хазарската глобална мафия сама си реже клона, на който седи. Еврейските демони са доказано тъпи паразитиращи сатанисти.

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *