Станка Златева стана като Плондер! Вижте причината:

Станка ЗлатеваСтанка Златева е качила на снагата си повече от 20 килограма.

Това се случи веднага,  след като прекрати спортната си кариера в началото на тази година. Бойната мома от село Крушаре, която наставлявана от треньорите си, поддържаше постоянно тегло от 71-72 килограма, за да остане в категорията си, сега за нула време е ударила 90 кила.

След като оставила диетите и започнала да си хапва на воля, храната започнала да се лепи по нея буквално като пластелин.

Сериозната тежест, която притури към себе си и сега трябва да носи всеки ден, се отразила и на здравето й. Травмите, които поличила по време на славната си кариера, започнали да се обаждат една по една. Златева страда от сериозни болки в кръста, тъй като има дископатия и не иска да се подлага на операция, а се лекува с различни бабешки средства и мазила. Към всичко трябва да добавим, че топ боркинята ни има неизлекуван скъсан мускул на бедрото и контузен шиен прешлен.

Станка стоически търпяла болките, докато тренирала в националния отбор на кадетките, но на едно ядене омитала храна колкото целия отбор. Обичала да си угажда, а като видела ядене пред себе си, не можела да се спре.
„Станчето си е склонна към пълнеене, семката на рода й е такава“ – твърдят жителите на Крушаре и за пример дават брат й  Йордан, който преди години заковал кантара на 140 кила и от тогава не помръдва ни нагоре – ни надолу!

Преди диетата я поддържаше по-слабичка, ама сега като няма кой да й брои хапките, е започнала да си угажда.

Наше момиче, хубаво, късмет ще има този, който го вземе, възтрогват се бабите от селото.

„Нашето момиче“ обаче си пълнее, а около него няма навалица от кандидат – късметлии и това й тежало повече от травмите и килограмите.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *