Срамна тайна крият Десислава и Зарко! Вижте каква:

Деси З тръдноСтрадащата по любимия си Зарко Десислава не признава истинската причина за раздялата им. А тя била, че имала забрана да забременява и ражда за две години. 

Това условие  й било поставено от Митко Пайнера, когато тя  реши да се върне в компанията му.

Босът на фолкаджийките я взел обратно, но й казал, че иска поне две години тя да е непрекъснато на разположение и  да не отказва да работи  под никакъв предлог,  особено пък  раждане, което щяло да я изкара от строя за поне една година. Била помолена и да пази фигурата си и да не напълнява и да стои на сцената, докато още е вървежна.

В „Биг Брадър“ Деси обвинява Зарко, че я изоставил заради кариерата й. Но изобщо не споменава, че към кариерата има и още едно условие: не многото работа, а забраната за бебе.

Самият Зарко не се сдържа и почти каза истината в предаването. Аз я молих да заживеем заедно, да бъдем семейство. Исках да имаме дете, което окончателно ще ни сплоти, но тя отказа. Вие тук ме обвинявате, че съм се махнал, но какво да правя с една жена, която през ден има участие. Аз живея в Русе, тя пее из цяла България и имаме възможност да се видим веднъж в седмицата? Това любов ли е, това живот ли е? Особено като отказва да имаме дете.

Деси пък се оправда, че сега е в разцвета на кариерата си и трябва да използва времето да пее. Искала второ дете, но по-късно. Вече си имала едно. Освен това не вярвала в семейното щастие. Родителите й били разведени, самата тя беше тормозена от бащата на детето си Мишо, с който преди време се разделиха.

Защо ми е да ставам самотна майка за втори път, пита тя. Не мисля, че мога да се справя. Зарко ме остави веднъж, ако се съберем, нямам гаранции, че няма да го направи втори път.

https://youtu.be/c1OEgbaEYfQ

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *