Соня Колтуклиева: Не взимах пари от КТБ, а от Цветан Василев

СоняСоня Колтуклиева бе принудена отговори на Маргарита Михнева, която показа  документи, според които колежката й  взимала пари  на ръка от Корпоративна търговска банка.

При Люба Кулезич Соня призна, че е имала наистина финансови взаимоотношения, но каза, че те са били лично с Цветан Василев, а не с банката му.

Познавам се с Цветан Василев и съм се виждала само три пъти с него. Преди четири години година отидох при него и му показах концепция за земеделска телевизия. Обясних  му какво смятам да правя, защото бях прочела, че той  иска да инвестира свои лични пари в такива проекти. Запитах го дали иска да инвестира и той ми каза да. Така три пъти взех  10 000 лева, а той ми ги даде с  финансов ордер. В тях не фигурираше  никъде името на Корпоративна търговска банка. Бисер Лазов ми даде авансово парите, за да може аз да си довърша работата по концепцията. Обаче какво се получи?

Василев много хареса концепцията, но поиска да влезе в проекта с 51%. Тогава аз му  казах „не“, защото не искам да влизам в съдружие с немедийни личности . Авансът си го изработих, като му  оставих една концепция. Взех си моята, опитах се да я реализирам  сама, обаче имах здравословни проблеми, затова я предоставих на  една фирма и те направиха проекта и го реализираха в една телевизия“, разказа Колтуклиева.

През цялото време тя дебело подчертаваше, че отношенията й са само с Цветан Василев, а не с банката. Това не са пари, взети от КТБ. Те не са получавани в офиса на банката, а са ми давани лично срещу ордер. Не фигурират в документите на банката. Затова тръдрдя, че не съм взела стотинка от КТБ“, оправда се  Колтуклиева, но остави в недоумение доста хора как така Цветан Василев дава пари от джоба си за нещо, което не се е случило. И как така изведнъж е поискал да прави земеделска телевизия, но без Соня не успял.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

един коментар

  1. Взима пари от Мустака и се гордее с това, че е платен трол. Наглост без край.

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *