Соломон Паси обърна палачинката: Путин е силен, не можем без него!

СоломонВладимир Путин излъчва сила и присъствие с поведението си, а Западът е слаб  под ръководството на Обама.

Тези думи ги каза не кой да е, а бившият ни външен министър Соломон Паси, който вкара България в Алианса.  Още при  първата си визита на Путин от в ООН от 10 години насам, той спечели и се върна на бял кон в сравнение с нерешителния и предпазлив президент на САЩ Обама.  Путин отиде достойно, излъчва сила и голямо и решително присъствие. А Западът изобщо не е силен под сегашното  ръководство на Обама“, каза шокиращо за шепата си привърженици Паси.

Той обърна внимание на факта,  че Русия участва в създаването на БРИКС, в който влизат  Бразилия, Русия, Индия, Китай, Южна Африка, а тази организация няма само икономическа мощ, но и  собствена военна организация, която не е за подценяване.

Ние, българите, не искаме конфронтация с Русия! Ние искаме  партньорство, защото  не можем един без друг, даже в исторически план.  Русия и Западът също  имат нужда един от друг, каза Соломон.
Ние с Русия в момента имаме много повече общи врагове и общи цели, отколкото проблемите, които ни разделят.“, категоричен е ексминистърът.

Според  него Русия ще остави военното си присъствие в Сирия и ще има излаз на Средиземно море, където е и част от американския флот.

„Българските самолети сега са а натовски. НАТО е в България, а България е в НАТО“, заяви Паси и намекна, че съюзниците трябва да пазят небето ни и България не може да си позволи да има  подводници, и самолети, и танкове, и ракети и затова трябва да се въоръжаваме, наблягайки само на един-два вида войски. Самолетите МиГ 29 трябва да бъдат снети от въоръжение и да се ориентираме към F-16. Но откъде ще намерим пари да ги купим, Паси не спомена в интервюто си пред БНТ.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

5 коментара

  1. Обама не прави Запада слаб, а много неправилни законотворчески решения, го правят слаб. Защото се толерират паразити над труженници, престъпници под мотото правата на човека, а се геноцидират с ниски доходи труженниците и се мачкат добрите хора. Това смазва и Изтока тук и Запада, а не Обама е виновен затова. Обама не гласува законите, а е Президент – вярно власт, но не еднолична.

  2. Гьонсурат, кой ни вкара според теб в проклетото НАТО? Аз ли роних сълзи и сополи за тая работа или ти?

  3. Тоз жалък пигмей си връзва гащите. Предствене си че утре „демократичното“ правителство на мутрата Борисов падне. Тогава Соломончо ще каже „Ама чакайте, аз съм за Путин, аз съм за Русия – ето ви доказателства. Той до гроб трябва да бъде благадарен на Червената армия че освободила Европа от кафявата чума, а неговата нация от пълно унищожаване.

  4. Тоз жалък пигмей си връзва гащите. Предствене си че утре „демократичното“ правителство на мутрата Борисов падне. Тогава Соломончо ще каже „Ама чакайте, аз съм за Путин, аз съм за Русия – ето ви доказателства. Той до гроб трябва да бъде благадарен на Червената армия че освободила Европа от кафявата чума, а неговата нация от пълно унищожаване.

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *