Владимир Путин идва в България, нашите крият от страх

0
Владимир Путин и Бойко Борисов

Президентът на Руската федерация Владимир Путин планирал посещение у нас през ноември, издадоха столични журналисти. По време на престоя си в България щял да проведе среща с нашия държавен глава Росен Плевнелиев, но държал да се види на четири очи и с премиера Бойко Борисов.

Към момента се спрягали основно две дати за насрочване на визитата. Едната била 8 ноември, а другата 18 същия месец. При всички положения това няма да се уточнява до последния момент, защото всяко излизане на Путин от Русия е съпровождано с огромни мерки за сигурност, за да се предотвратят и най – малките възможности за атентат.

Росен Плевнелиев

Запознати припомнят, че Путин е идвал в България досега три пъти. Посещавал ни е през 2003 и 2008 година като президент, а през 2010 година в качеството си на премиер на Русия. Очаква се на по – късен етап през годината, Росен Плевнелиев да върне визитата и да посети Москва през последния месец.

Иначе при посещението си у нас, Владимир Путин щял да предвожда огромна бизнес делегация, в която ще има представители на всички сфери – от тежката промишленост до развлекателните програми. С Борисов държал да се видят, за да коментират наболелите теми по отказът за строителство на АЕЦ „Белене” и договорите за доставка на газ.

Виж видео:

http://www.youtube.com/watch?v=4J5-9KA2D98

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *