Службите на Хунтата правят списъци с неудобни опозиционери! Борисов готви Лавина от Репресии срещу Протестиращите!

В момента няколко служби на Хунтата ежедневно следят и обработват огромен обем информация – от статиите в опозиционните сайтове през личните фейсбук профили на огромен брой хора, които често публикуват критични към Диктатурата лични позиции и мнения… до телефонните им разговори. Накратко, следят цялото общество за опозиционни изказвания и поведение.

Правят се разпечатки с имената на публикувалия, и всичко това попада в досието му. Идеята е срещу тези хора при нужда и в подходящ момент отмъстителната власт да организира определени мероприятия. Това са факти, а не художествена измислица или плод на болно въображение. Целта е неудобните на режима да бъдат смачкани и по този начин устите им – затворени. За разплата с инакомислещите Хунтата използва многообразен инструментариум. За всеки той е различен- едни удря чрез НАП, други през МВР, ГДБОП или РИОКОЗ, а трети, за които се счита, че са особено опасни за статуквото, Борисов и Шайката им си имат услужлива прокуратура, която да образува скалъпени обвинения и да държи по 1 година невинни хора в следствения арест. И така е от години. И ще продължи, ако Борисов не бъде свален от власт.

Горното не е нищо друго, а част от добре смазана репресивна машина, която ГЕРБ създадоха и експлоатират за мерзките си цели през всичките 11 години откакто са на власт. Спокойно може да я наречете – политическа полиция.

Освен с държавните си институции, превърнати от Борисов и Цветанов в бухалки за пречупване на неудобни опозиционери, Хунтата разполага и с паравоенни и параполицейски звена, организирани като частни структури, които обаче са на подчинение и работят по заповед на властта. Именно тия, последните, стават все по безкомпромисни в действията и методите си през последните месец и половина на протести.

В този смисъл думите на Данаил Кирилов от вчера, че: “250 члена на една партия ежедневно ме наричат Барни Ръбъл, имам ги на списък”, не бяха шега или недомислено изказване, а достоверно отразяват действителността. Барни просто е прост и го каза пред журналисти. Неслучайно след това изказване днес последва светкавичната му оставка.

Казвам това за да сме наясно, че след 11 години управление на ГЕРБ, България днес е авторитарна държава, в която инакомислещите са гонени и мачкани от властта с всички възможни средства. Следи се всичко, от телефони до частна кореспонденция. Важно е да си го знаем. Списъци действително има. Спомняте ли си, че през 2012 г. излезе официална информация, че Цветановото МВР подслушва 50 хил. телефона. Е, днес вече се следят и подслушват няколко милиона телефона.

Инак, защо мислите, на всеки анти-правителствен протест в София, Варна и Пловдив има поне 4-5 полицаи с камери. Те не снимат холивудски екшън, а сетне обработват кадрите с програма за лицево разпознаване и локализират всеки участник в демонстрацията барабар с досието му. В случай, че някой не знае, всеки пълнолетен български гражданин си има досие в полицията- папка с всевъзможни подробности от личния и обществения му живот.

Но какво от това, каква полза за Хунтата от тези списъци, след като за 48 дни на протести над 600 хил. българи вече са излизали на улицата и със скандиранията си „Оставка“ са се заявили като неудобни, опозиционери, революционери и пр. А когато на 2 септември тези 600 хил. се съберем заедно на площада, Хунтата просто ще рухне! И всичките й днешни мръсни ченгесарски усилия ще се окажат напразни.

Мутри, вън! Оставка! За да живее България!

Пею Благов, Skandalno.net

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

3 коментара

  1. До другарят Председател на Общинския Парламент – Враца
    До Другарят Кмет Калин Каменов на Враца
    ИСКАНЬЕ
    от Стефанъ Д-ръ Димитровъ Чолаковъ, ул. Райна Княгиня № 20 А-12, 3000 Враца
    Драги Другари, налага се да теглим и другаруваме заедно колата на Враца паланка – ОБЩИНА и в тази посока да споделя няколко факти дето трябва да се решат от целокупния парламент на Врачанската община.
    Въ Кралство Швеция имах възможност да гледам едно Американско САЩ Тв – предаване „ 60 минути“, където се обсъждаха проблемите на обществото и си спомням, че водачът на телевизията, който беше така на възраст направи едно особено предаване където започна да обяснява, „ЧЕ ТОЙ НЕ ЖЕЛАЕ НЕГОВИЯ ПРЕЗИДЕНТ ДЖОРЖ БУШ МЛАДШИ ДА ПРАВИ ГРЕШКИ В ИЗГОВОРЪТ НА НЯКОЛКО ДУМИ, КАТО ОБЯСНЯВАШЕ ПРЕД ЦЕЛОКУПНИЯ САЩ НАРОД, ЗА ДУМИТЕ И ПРОИЗНАСЯНЕТО ИМ, КОЙТО ПРЕЗИДЕНТА ГРЕШИ“ ще пи представя и снимки от това предаване. Възползвам се от начина на представяне и желанието на телевизионния водещ да помогне на „НЕГОВИЯ, НАШИЯ ПРЕЗИДЕНТ“, както каза тогава той… Та излизайки от тези негови думи, Аз съм решил да изляза с тезата „ВРАЧАНСКИТЕ МУЗОВИРЕ, ДА НЕ ГОВОРЯТ ТАЙНО ЗАД ГЪРБА НА КМЕТА КАЛИН КОМЕНОВ, ЧЕ ИМАЛ ТРИ ЧЕТИРИ АПАРТАМЬОНТА В НОВИТЕ ХУБАВИ БЛОКОВИ, А ДА МУ КАЖЕМ ТЕЗИ НЕЩА, ДЕТО СЕ ГОВОРЯТ ЗАД ГЪРБА МУ И СЕ ПРАВИ ВРАЧАНСКИ МУЗУВИРЪК, ДА СЕ ИЗЯСНИ ОТ ВАС ВРАЧАНСКИЯ ПАРЛАМЕНТ И ВСИТЕ ДРУГАРИЦИ, И ДА СЕ КАЖЕ ИМА ЛИ ИЛИ НЯМА ДРУГАРЯТ КМЕТ КАЛИН КАМЕНОВ ЛИЧНИ АПАРТАМЬОНТА ИЛИ ЛИ ГИ Е ПРЕХВЪРЛИЛ НА БАЛДЪЗАТА, ШУРАНАЙКАТА, БАДЖАНАКА, КАКТО ЦВЕТАН ЦВЕТАНОВ СЕ ОПРАВДАВАШЕ С ТЪЩАТА, ЧЕ МУ ДАВАЛА ПАРИТЕ И ТОЙ КАТО ДОБЪР КЪЩОВНИК ОБУЧИЛ СЕ НА ИКОНОМИКА ВЪВ ФИВТИЗ СЕ ЗАМОГНАЛ ЗА СЕДМИЯ СИ АПАРТАМЬОНТ С АСАНСЬОР И ХЕЛИКОПТЕРНА ПРЛОЩАДКА ЗА ИЗЛИТАНЕ НА САЩ САМОЛЕТИ …
    Направи ми впечатление, че другарят Кмет Калин Каменов изплака пред мегафон-хаджията който си пее за парите на кмето ПО ПРОТЕСТИТЕ и общинарите под прозореца на балконо кметски, и било лошо, че се плашели децата му, както онази докторица от протеста в Ситняково – СОФИЯНСКО, която наду газта на колата си, за да премаже протестиращите се, който и потрошиха с ръце СТЪКЛАТА на колата, а някой крещеше – ДЕЦА ИМА ВЪТРЕ, А ВЪН ТЯ ГАЗИ ХОРАТА ! Малко мръснишки ми изглежда тази история и сравнения, но да успокоим кмета Калин Каменов с невръстните му дечица и той да си каже колко апартамьонта има, и ако има да освободи държавния, да не му плащаме за хитрините ! Има нуждаещи се за това место и един от тях е Ангел Сириняков. Мир сред человеците !
    Стефанъ Д-ръ Димитровъ Чолаковъ – 25 авгъстако – 08- 2020 – Враца

  2. BOKO TIKVATA BAI HUI - da mu sera fostata kradlivo-korumpirana! каза:

    BOKO TIKVATA BAI HUI I HUNTATA MU S REPRESIVNITE IM SLUJBI DA DOIDAT DA ME NAMERYAT V ISPANIA.
    DA VI EBA PUTKATA MAINA!!!!

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *