Слави Трифонов: Нямаме никакво място в тези преговори за кабинет, Отиваме на Избори (С ВИДЕО)

Нямаме място в тези безсмислени и крайно лицемерни преговори, защото току-що Христо Иванов ги прекрати. Ние правителство на лицемерието няма да правим, няма да го подкрепим и ще отидем на избори. Това заяви лидерът на „Има такъв народ“ (ИТН) в специално видео изявление, излъчено във Фейсбук и по 7/8 ТВ. Изявлението си Трифонов направи минути след като изтече информацията, че среща на парламентарната група (ПГ) на „Демократична България“ (ДБ) от Народното събрание се е излъчила на живо без знанието на участниците и там Христо Иванов е дал инструкции на съпартийците си да поддържат тезата, че ИТН са мафия, за да бъдат представени останалите потенциални коалиционни партньори като „бели“. Няма по-демократичен акт от изборите, посочи Трифонов.

Повод за реакцията на Трифонов стана разпространено днес видео от среща на парламентарната група на „Демократична България“ в Народното събрание. Запис от срещата беше публикуван във „Фейсбук“ от депутата от ГЕРБ Десислава Атанасова. От излъчените кадри се разбира, че съпредседателят на „Демократична България“ Христо Иванов обсъжда с депутатите на партията преговорите с БСП за съставяне на кабинет и на какъв етап са те.

Според Трифонов „днес Христо Иванов и парламентарната му група за първи път говориха това, което наистина мислят“, защото не са знаели, че камерите и микрофоните все още работят.
Днес Христо Иванов и ПГ на ДБ за първи път говориха това, което наистина мислят. Говориха в ефир с включени микрофони и камери. Говориха, защото не знаеха, че са на живо, каза Трифонов. За какво въобще има преговори – за да сме мафия и съответно ние да сме виновни за всичко, каза Трифонов.

Аз изтривалка ли съм?! Наговорили сте се да ни наричате „мафия“, защото така ви изнася! Нямате никаква чест и достойнство! Вместо да създавате, вие рушите, заяви Трифонов.

ВИЖ ВИДЕОТО:

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

4 коментара

  1. Не ми е любимец Трифонов, но е прав – тези, които забъркаха тази рядка каша, сега ще излъчат кадърно правителство, което да оправи нещата?!? Няма как да стане. НА ИЗБОРИ. Колкото по-скоро, толкова по-добре защото нещата се влошават не с дни, а с часове.А ако народът изпростее и допусне пак да се върне Боеко ( на казвам да избере, защото ако си мислим, че като гласуваме нещо избираме, много се лъжем), то тогава си заслужаваме съдбата – закривааай.

  2. Вече не знам за какви избори може да става въпрос в една окупирана американска колония, в която се готви разполагането на нови войски. Войната на умиращата Империя, която от 30 години съсипва света, срещу Русия, ще донесе нимислими беди на Европа и света. Ще е чудо,ако оцелеем. Тези от сегашните десни, че и Бойко са абсолютен кошмар за бъдещето на страната. Сриването е програмирано. на фона на цялата ни мизерия Янките ни източват нови милиарди, пред ухилените очи на цялата ни политическа помия.

  3. Цялата сегашна помия ,която се бълника в тн нар събрание е за изливане в канала на историята! Всички педераси, курви търгаши, шоумени, пишман доктори и всяка друга паплач трябва да й бъде забранено да припарва там за години напред!
    Нагледахме се и наслушахме на лъжи ,празни обещания ,обиди , подигравки и обиди към българския народ,че сме били некадърни, мързеливи, алчни, пияндета и тн квалификации!
    А никой от тези боклуци там не съм го видял да вземе лопата или да премести две тухли някъде?Всеки там се е вчепкал в парите дето краде и получава от нашия труд за своята профанщина и некадърност!Махайте се всички от държавата начело с президента си!

  4. Setila SE Mara da SE pobara..
    Sled zelenia sertificat,naconalnite predatelstva spriamo republica Severna Makedonia
    Slavco I ti si sashtia licemer ,vsahtnost onezi gi razbrah oshte 97 godina..a teb edva v posledno vreme…
    GNUS ME OT VSICHKO V TAZi DARJAvA. .

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *