Слави нанесе жесток удар на Маги Халваджиян, открадна му „България търси талант“

Слави голямаСлави Трифонов успя  да прецака Маги Халваджиян.

Арменецът вече няма да продуцира шоуто „България търси талант“, от което капеха доста пари от смс-и и реклами..
Вместо него, продуцент става Слави Трифонов.

Той  официално се похвали с успеха си по време на гостуването на изпълнителния директор на Би Ти Ви Павел Станчев. Тъй като шоуто беше външна продукция на човек, който се извявява предимно в Нова телевизия, сега Маги е резнат.

Различното на шоуто през следващия сезон е, че ще си го правим ние”, каза  Слави и покани зрителите да се явят смело на кастингите. Дългия дори смята да бъде в  журито, а водещи ще са Краси Радков и Виктор Калев.

За никого не е тайна, че от няколко години  Слави и Маги Халваджиян са в мълчалива вражда. Двамата се скараха яко, след като Дългия беше постоянен обект на подигравки  в „Господари на ефира“.
Трифонов успя да си издейства забрана Маги да излъчва каквито и да било кадри от неговото предаване, позовавайки се на авторското право чрез съда, но  конфликтът продължи.

Двамата отново се сдърпаха този път  за конкурсите, в които се  откриват деца — таланти. Маги стартира „Големите надежди“,  след като видя успеха на миниконкурса на Слави. Дългия твърди, че е започнал пръв работата с децата и   Халваджиян откраднал именно неговата идея. Това стана веднага след като предаването му  пожъна толкова успехи благодарение на малките Крисия и Симона и останалите чаровници, които се състезаваха.

Слави не ме интересува, да прави каквото си иска. Аз не му говоря от седем години”, коментира лаконично арменецът. Две години той бе продуцент на „България търси талант“ и сега явно му е криво, че се разделя с толкова гледано и доходоносНо шоу, твърдят запознати.

ВИЖ ВИДЕОТО:

http://youtu.be/NaTMIf-4BJY?list=PLpKsujx8swdBJpPoRAnVdwohnHSzKUfFw

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *