Скандал на бала на Симона, Глория изгонила баща й

Глория симонаГлория не покани бившия си съпруг Илия Загоров на бала на дъщеря  им Симона.
18-годишната зрелостничка  беше изпратена само от приятели и  родата на властната си майка, но не се появи  никой от страна на татко ѝ, дори самият той.
 „Това е непростимо – да разделя баща и дъщеря и то точно в един от най-важните за всеки родител моменти“,  клюкарят потресени  в съсловието. Какъвто и да е той, трябваше да види детето си на бала.
Многозначителното отсъствие на таткото станало по твърдото и не търпящо възражение настояване на фолк звездата.Тя забранила категорично бащата на Симона да присъства на бала. Връщайки си всички обиди и унижения, изживени досега. „Като се прави на много грижовен татко, да вземе той да плати разноските по бала, роклята и бижутата на дъщеря си. Не го искам в дома си!“, отсякла примата на чалгата.

Наистина Глория отгледа детето си сама, без никаква финансова помощ от таткото, осигури образование на щерка си, държа я изкъсо, купи й собствен апартамент, а сега ще я издържа и като студентка. Явно обидата й от липсата на втория родител е много голяма и тя не може лесно да я преживее.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

един коментар

  1. Правилно. Щом е платила всичко, щом сама я е гледала – бащата като гост ли да го покани? Само защото някога си е пуснал семето? Като е толкова ербаб Загоров, да подари на дъщеря си екскурзия в чужбина и да отидат само двамата. Това също е начин да е съпричастен с бала й.

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *