Скандално! Кунева се пенсионира, лапва 4 бона пенсия. Борисов я праща в Брюксел да си доработва

Покрилата се временно  от политическия и медиен живот Меглена Кунева постъпи хитро, като изчезна от светлините на прожекторите.

В момента никой не се занимава с нея и народната памет, претрупана с ежедневни нови информации информации, забрави кой ни остави без атомни реактори в АЕЦ Козлодуй и кой превърна България в просяк на ток.

Само след месец Мадам Йес става на 60 години и може да се пенсионира със солидните 2000 евро пенсия, която ще й осигури охолен живот. Без да броим двата милиона лева, които получи, докато е еврокомисар. При това са пари, получени само от заплати.

Докато редовите българи се борят за 200 лева пенсия и много от тях няма да я дочакат, соросоидната лелка Пръмова ще получава над десет пъти повече от тях. Причината е, че докато еврокомисарстваше, получавала невиждан в нашите ширини доход от 25 хиляди евро на месец. По-късно си намери още по-доходоносна служба в Брюксел, а после се върна в България да прави партия и да промива „назадничавото съзнание“ на българите в европейско.

По време на председателстването й на ДБГ тя беше едновременно и депутат, след това вицепремиер, накрая и министър на образованието, където изчезнаха 1 милион лева от европроект и уж отидоха за запалки, но нещата се размиха, Цацаров се разсея и тя излезе чиста като момина сълза от управлението на „Борисов 2“, минавайки временно в нелегалност.

Кунева подари партията си на младите ентусиасти и се притаи в ъгъла като котка, очакваща да излочи млякото.

В ролята на кофа току що издоено мляко се явява председателството ни на ЕС.

А има ли по-подготвен кадър от госпожа Кунева по европейските въпроси и врътки?

Според нея не.

Тя изчака да я позабравят и съвсем скоро ще атакува офиса в НДК, където са се събрали от спец нагоре да дават акъли и да се правят, че председателстват Евросъюза. Такъв кадър като нея не е за изпускане, освен това тя има много приятели и яки връзки в европарламента, които са й обещали да й дадат едно рамо да работи в офиса в София, прелитайки непрекъснато в командировки в Брюксел, издадоха нейни бивши съпартийци.

Не. Вечната Амбър няма да се пенсионира.

4000 лева пенсия за нея са малко и не стигат само за чанти и костюмчета.

А за болни амбиции – пък съвсем.

Кунева няма да слезе от политическата сцена, даже се готви да участва и в екипа на Мария Габриел, понеже са стари евро-дружки.

Скоро няма да си остане вкъщи да плете терлички, пък то няма и за кого да ги плете.

Старата птица е разперила отново поопърпани крила и се готви да излети. А това ще стане с благословията на Бойко Борисов, който също готви не толкова свой, но верен човек в ЕК.

Още по-високо за още повече пари. След изтичането на мандата  й като комисар в Брюксел Кунева е получила бонус от 1,200 млн. евро, писаха преди време медиите.

Сега се гласи за още повече.

А българите нека се чувстват горди европейци с 200 лева минимално държавно подаяние. На националните предатели сред нас колониалните ни господари САЩ раздават високи пенсии. Skandalno.net

Автор: Станислава Славова  Skandalno.net

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

3 коментара

  1. Да не забравяме и разбиването на родното ни образование със закон неадекватен, неприложим и обиден за всички българи, закон приет на инат и разбира се с „любезната“ намеса на чичко Сорос.

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *