Ексклузивно! След боя заплашиха Григор Здравков с дървено пардесю! Вижте кой затвори устата на големия малък борец срещу мафията!

Пребитият лидер на Легия „Антимафия“ Григор Здравков внезапно се покри и отиде да си ближе раните в пълна тишина.

Докато веднага след инцидента той охотно назоваваше поръчителите за нанесения му побой и вадеше имената на известни фигури от ъндърграунда, внезапно измъкна и нещо, което взриви за часове политическите кръгове, а след това също така внезапно изчезна и потъна в блатото на новините – еднодневки, а в случая едночаски.

Истината за боя никога няма да научим докрай, но поне се показаха главните действащи лица, или по-точно диригентите.

А мината, която заради позамаяната си от ударите глава Здравков взриви без да иска, се нарича Георги Костов.

Не е тайна, че шефът на „Антимафия“ отдавна се канеше да оглави митниците и да пресече корупцията, или пък да я сведе до нормални размери. От легията издадоха, че той имал твърдо обещание да получи поста, или поне някакъв ръководен в крадливото ведомство, когато внезапно позорно изгоненият от служебното правителство главен секретар на МВР Георги Костов кацна с парашут в митницата и я оглави.

След боя, Здравков извади документи,   които показваха индиректно, че новият шеф на митниците Костов е покрил и възпрепятствал особено важно разследване на убийство. В него са били замесени български юнаци, които са изнасяли хероин за Германия, а блаженопочившият след омертата е Боби Белята.

Имало е разработка той да бъде хванат заедно с цялата мрежа и  в акцията са участвали Интерпол и немската прокуратура, заедно с българските служби. Боби Белята си е намерил белята и е на два метра под земята, а според Здравков тази разработка е потънала в неизвестността и в дълбините на бумащината, точно  когато главен секретар на МВР е бил Георги Костов. Нали разбирате,  че само министър или няколко министри в комбина могат да спрат подобна разработка, попита  Здравков в ефир и оттогава от него ни звук, ни стон. Прибрал се вкъщи да се лекува, според официалната версия.

Преди да се покрие, антимафиотът допълни, че Костов /или хората му/ прикривали лице, което е спечелило от наркотрафик 500 милиона долара, изпрало е парите през Албания и е пристигнало у нас да си направи фалшив паспорт. Но някой е възпрепятствал следствието и е продал информацията.

Господин Костов беше обвинен и в друго замитане на следи при друго знаково убийство преди месеци. Това на ученика Георги в Борисовата градина. Понеже е извършено от син на бивш полицай и митничар, богата клечка с палат край София. Когато се размириса на оставка, главният секретар внезапно разкри убийството, за да запази поста си. Въпреки това бе изгонен от Герджиков, а в мига, в който Борисов за трети път взе властта, го назначи за шеф на митницата.

Или господинът е много безценен, доказал се кадър на ГЕРБ, или умее да прикрива умело далавери за милиони долари. И в митницата е точно на мястото си. Място, през което минават милиони, една определена партия се финансира, а шефовете й са богати като Крезове.

Тръгна слух, че хора от обкръжението на бившия глав. сек. на МВР са заплашили Здравков, че няма да му се размине само с бой, ако продължи да дрънка.

Сега Здравков предпочита да е мълчалив, но жив…

А медиите млъкнаха и не му дават вече думата.

Битият бит, назначеният…назначен.

Керванът се върви и даже не останаха кучета да го лаят.

Ха излаеш, ха си в „Пирогов“.

Или на два метра под земята с хубав паметник и много опечалени.

Кой преби клетия Здравков?

Защо ли изобщо питаме…

Автор Станислава Славова  Skandalno.net

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *