Само в Skandalno.net: Серийният Убиец Сиси от „Килърите 3“ е Босът на Наркотиците в Софийския затвор, издаде негов съкилийник! Виж Тук:

Преди Сиси продавал дрогата си през печатницата, а сега през затворническата лафка!

Килърът Станислав Ангелов - Сиси!
Килърът Станислав Ангелов – Сиси!

Току-що пуснат на свобода затворник от Софийския централен се свърза със Skandalno.net за да разкаже шокиращи подробности около престоя на осъдения за поръчкови убийства пернишки килър Станислав Методиев – Сиси! Ето неговия разказ:

„Допреди 10 дни излежавах присъда в Софийския централен затвор, разказва нашия информатор, чието име ще спестим от съображения за сигурност. Там се нагледах на това как всички отговорни служители си затварят очите за нелегалната дейност на серийния убиец Станислав Методиев-Сиси, който лежи за множество поръчкови убийства, които е извършил като част от бандата „Килърите 3“.

Пернишкото страшилище откакто е в Софийския, е наркобосът на затвора. Дори си е взел охрана от няколко месеца – един Гришата, който също излежава присъда за убийство и е „шампион по бокс” в пандиза. Отговаря за 7-и, 9-и и 11-отряд”.

В писмото си по-нататък подписаният като Г. Г. описва как става и „трансферът” на дрогата. Според него зареждането и отчитането се извършвало чрез затворническата лавка. Плащането към Сиси ставало чрез „отвързване” с цигари, или чрез доверено лице на килъра отвън.

Отдавна се знае, че серийният убиец Станислав Методиев-Сиси, когото спецпрокуратурата превърна от подсъдим, в свидетел по делото „Килърите 3”, се ползва с всички екстри в затвора. „Всичко му е като в малко мексиканско село, пише в писмото на експандизчията Г.Г., който продължава да ни шашка с разкритията си:

Сиси получава дълги свиждания с жена си, необезпокояван си продава наркотиците и бизнесът му просперира. Затворът де факто му пази живота!.. Сред затворниците се шушука, че си е купил този лукс като станал спонсор на пандиза, за извършването на ремонти там. Така си платил да не го закачат. Даже се хвали, че щели да го пуснат в отпуска за награда”.

Написаното е потресаващо, но очевидно не е изненада. През годините не една медия писа, че Сиси е на специално отношение в затвора, макар да е един от най-тежките престъпници, попадали там.

zatvor1

В свидетелските си показания заловилият го полицай Кирил Стоев казва за Сиси следното: „Той е асоциална личност, за него човешкият живот няма никаква стойност! Като го докараха в Перник, в раницата му намерихме една книга. Само това имаше – „Кръстникът” на Марио Пузо. Предполагам, че е искал да бъде мафиотът на Пернишко, казва Стоев и продължава: „Това е човек без всякакви скрупули. След едно предишно негово пускане срещу парична гаранция, той извърши още три убийства“.

„Сики е Аабсолютен психопат, дебил и изрод! Обикновено застрелва жертвите си в колата, докато ги вози. В тила – пръска им черепа и се смее. На една от жертвите – жена, взе след убийството й апартамента в София, до Руски паметник, и почна да го ремонтира. А сега, в затвора, непрекъснато твърди, че бил приятел с жертвите си и продължавал да ги уважава“!

Същото потвърждава и друг полицай – Светослав Георгиев, който през 2009-а e работел като оперативен работник в сектор „Икономическа полиция” към ОДМВР-Перник. Станислав Методиев-Сиси и баща му се славели в Перник като лихвари, преди синът да стане убиец. Сиси е един от организаторите на т.нар. черно тото в града. Той изглежда наистина е бил пернишкият „Кръстник”, макар и за кратко, преди да го заловят. Такъв е очевидно и в затвора. Най-голямото нахалство на Сиси беше преди време, когато направи изявлението „В България няма държава!”. А може би от личен опит има право да го каже?!?

В затвора килърът получи привилегировани длъжности. Първоначално го правят отговорник на… банята. Всъщонст, макар да звучи смешно, тази пандизчийска длъжност му подсигурява много дни допълнителни излизания навън.

С наркотиците Сиси първоначално търгува изключително с хора от 11-и отряд. Имал за свой човек някой си Тошо, който работел в механичния цех на затвора. Това ни припомня пък случая, при който с помощта на парнаджията на Софийския централен затвор преди време бе организирано бягството на Хосе и Шатката.

Сиси държал плямпащите и непослушните затворници в страх чрез доноси, каквито пишел постоянно. Затворници разказват как инсценирал кражба на цигари, на които предварително записал номера на бандерола, за да накаже неудобните и да се сложи на началството. „Подлецът по онова време чакаше пратка с хероин от Васил Маникатов-Маниката”, твърди затворника. Сведенията са, че първоначално Сиси се зареждал от двамата пандизчии, известни като Ягуарите през печатницата на затвора, но съдейки от сегашните сведения, очевидно новата му схема е през лавката.

Важното е, че и преди, и сега, въпреки стотиците публикации и сигнали на затворници, Станислав Методиев-Сиси, си остава монополистът на дрогата в столичния пандиз. И тук идва резонният въпрос: Кой го пази?! Skandalno.net

Записа: Дарин Стефанов, Skandalno.net

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

5 коментара

  1. Резонният въпрос Е .
    След като сериен убиец е направен „свидетел“ и Е оставен да си разиграва коня.
    От „прокуратура“ и „полиция“.
    КОИ КОЛКО ПАРИ ВЗИМА ПО ВЕРИГАТА???
    СЛЕД НЯКОЛКО ГОДИНИ УБИЕЦА КАТО СИ ИЗРОВИ ОЩЕ НЯКОЙ ДЕТО Е ЗАРОВИЛ ПРЕДИ ВРЕМЕ!
    ЗАЕДНО СЪС БАЩА СИ И ОНЗИ ДЕТО ГО ПУСНАХА ДА ИЗБЯГА ШАТКАТА.
    КОЙ НОМЕР ЩЕ СА „КИЛЪРИТЕ“?!?!?

  2. Сиси никога не е бил член на тази описана от ВАС банда.
    Поради простата причина че такава банда (Килъри-3) не съществува.
    Така наречените от ВАС (Килъри) са свидетели по старите му дела .
    И благодарение на тези (Килъри) не знам кой си номер
    са разкрити серия убийства.
    Извършени от Сиси и баща му.
    И този дето уж е избягал от затвора Шатката.
    Интересно защо бащата на убиеца никой не го споменава ?
    Все едно не е закопавал хора по горите а картофи !?!?

  3. ТОЯ УБИЕЦ НА ГУРБЕТ ЛЕ Е ТАМ ?
    КОЛКО ПРОЦЕНТА ДАВА ?
    НА ТЕЗИ ДЕТО ГО ИЗПОЛЗВАТ ЗА ДА СИ РАСТЪТ ПО ПОСТОВЕТЕ И ДА ДЕМОНСТРИРАТ РАЗКРИВАЕМОСТ ?
    ТОВА Е ПРЕСТЪПЛЕНИЕ И КЪМ ОБЩЕСТВОТО !
    НЯМА ТАКАВА ДЪРЖАВА..
    ДА ВИ …… „ПРАВОСЪДИЕТО“.

  4. Режисираният спектакъл наречен
    „Дело Килъри-3“,е едно от най мащабните престъпления в историята на България .
    От поръчкови ,корумпирани полицаи и прокурори,на който е платено от наркотрафикант.
    Тези уж „Държавни служители“ са престъпен синдикат който използва Държавен Ресурс за собствени користни цели .

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *