Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

„Килърите 3“ дебнали Жоро Илиев 17 месеца преди разстрела

Райко Кръвта отмъщава на Георги Илиев

Георги Илиев

Георги Илиев

Последните разкрития около кървавата дейност на „Килърите 3” показаха, че зловещата банда е дебнала Георги Илиев цели 17 месеца, преди да го ликвидират. Тарторът Райко Кръвта имал зъб на висаджийския бос и се страхувал от отмъщението му, защото преди това убива неговият човек Васил Горчев – Кьоравия.

Според сведения от бивши служители на империята ВИС, приживе Жоро Илиев привиква Кръвта в офиса си и отправя заплахи за вендета. Причината е ликвидацията на Кьоравия от Благоевград, който е негов наместник в региона. Убийството лесно е приписано на Илиев и компания, а описаните мотиви са „отмъщение заради предателство”.

Точно в този период Райко Кръвта започва да набира сила и надъхва своите бандити при всеки удобен случай. Иска да докаже, че те са най – силните в цяла България, не се страхуват от ВИС и СИК. Набъркват се и в бизнеса с дрога, а според криминалисти тяхната стока е най – качествената на пазара. По този начин печелят много нови клиенти, но борбата за територия не може да мине без отстраняването на доказали се вече авторитети.

Райко не се поколебава да убие Кьоравия

След убийството на Васил Горчев, Георги Илиев вика при себе си Кръвта, за да му обясни правилата на играта. Това обаче само озлобява Райко и той споделя пред хора от своята шайка „За двама ни няма място. Или той, или аз”. Тогава малцина си представят, че той ще се осмели да се опълчи на всемогъщия бос, въпреки че през този период ВИС започват да губят позиции пред групата на Маргините – СИК.

килърите 3

Очакват се още разкрития от Килърите 3

Райко обаче не се отказва и започва планировка по убийството на Илиев. Неговите апапи следят Главния през цялото лято, установяват любимите му места и откъде ще им е най – удобно да стрелят. Така се стига до датата 25 август, когато шефът на ВИС е разстрелян в Слънчев бряг.

За разлика от полицията, детективите на ВИС действат много по – бързо и веднага разбират кой е посегнал на боса. Само след два месеца Райко Кръвта е очистен с дъжд от куршуми, докато излиза от заведение в Перник.

Главният секретар на полицията Светлозар Лазаров вчера заяви официално, че според последните данни „Килърите 3” са замесени в убийствата на Жоро Илиев и Кьоравия. В момента се търсят конкретните доказателства, които да заковат жестоката банда окончателно.

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Въведете кода за проверка: *