Сензация! Юлия Скрипал от болницата: Добре сме, живи сме, татко спи! Скоро ни изписват! + Братовчедка й Виктория Разкри Истината за Отравянето! Истината ще ви ШОКИРА:

Сензационен запис на телефонен разговор между Юлия Скрипал и братовчедка й Виктория, беше излъчен днес по руския тв. канал „Россия-1“. В него дъщерята на шпионина казва, че с баща й са добре, здрави са и скоро ще бъдат изписани от болницата. На въпрос на братовчедка й как е Сергей Скрипал, Юлия отговаря, че също е добре и в момента спи. Разговорът е проведен снощи, а Виктория Скрипал предала записа на телевизията. Предстои единствено експертите да докажат, че е 100 % автентичен.

Племенницата на Сергей Скрипал направи серия от сензационни разкрития за атаката срещу чичо й и братовчедка й. Тя разкри, че близките й роднини гледали в дома си две котки и две морски свинчета. Същата къща, в която според Скотланд ярд, е извършена атаката с бойния отровен газ „Новичок“. Животинките обаче са невредими! Нещо напълно невероятно.

Съседи на Скрипал потвърждават думите на племенницата, тъй като видели едната котка да излиза от къщата. По въпроса с домашните любимци на семейство Скрипал обаче британските власти мълчат. Именно по тая причина днес Кремъл най-официално попита Лондон как са морските свинчета на Скрипал. Защото дори котките да са успели да избягат, то гризачите е нямало как да се измъкнат от атаката с „Новичок“. И няма как да са оцелели след нея.

Истинската бомбена сензация обаче Виктория Скрипал направи пред британската преса! Тя е напълно убедена, че Сергей и Юлия изобщо не са отровени с нервно- паралитично вещество. Племенницата на шпионина заяви, че симптомите на роднините й, приличали повече на натравяне с… риба.

Известно е, че преди да бъдат открити в безпомощно състояние на пейка с Солсбъри, Юлия и Сергей ходили на ресторант . Информацията за посещението им в ресторанта обаче, е …засекретена, казва племенницата Виктория.

Все още обаче никой не е виждал нито Сергей Скрипал, нито дъщеря му Юлия, за която според официалните съобщения на Лондон, е известно само, че вече е излязла от кома. Руски учен, участвал в разработката на „Новичок“ през 80- те, е убеден, че е невъзможно оцелелия шпионин и дъщеря му да са отровени с това вещество, защото то е несъвместимо с живота и причинява 100 % смърт!

Великобритания пък все още не е предоставила на Русия никакви документи от разследването. Категорично отказва да покаже и жертвите – семейство Скрипал. Лондон отказва още разследването да се проведе съвместно с Москва. А правителството на Тереза Мей все още не е показало и пред света каквито и да е доказателства за съпричастност на Русия към отравянето на Скрипал.

Вчера британски учени, които са изследвали веществото, използвано за атаката срещу шпионина и дъщеря му, заявиха, че не са успели да докажат, че е произведено в Русия. Но са категорични, че е „Новичок“ – който можел да се приготви само в държавна лаборатория. Което навява единствено на мисълта, че със сигурност са разбрали в лабораторията на коя държава е произведено, но просто не искат да кажат. Ако веществото изобщо е „Новичок“, разбира се.

Междувременно, вчера британското Външно министерство изтри туитър-коментар, в който обвиняват Русия за атаката срещу Скрипал. Дали Англия и САЩ пък най-сетне не са осъзнали, че колкото повече раздухват този скалъпен случай, толкова повече се излагат?! Skandalno.net

Автор: Надя Колева, Skandalno.net

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

един коментар

  1. Племенницата може би ще се окаже права -натравяне с риба.
    В едно предаване на Майкъл Палин , запитани англичаните -знаете ли кой е най големият вносител на риба в Англия.
    Отговора бе Русия.Накрая може би ще изгонят от Англия и руските вносителите на риба виновни за състоянието на Скрипал.

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *