Сензация! Митака от „София ден и нощ“ заби заварената щерка на Бойко Борисов! (СНИМКА)

Митака Веселина
Щерката на Цветелина Бориславова Веселина е щастлива в обятията на Митака от „София ден и нощ“

Митака от доста нашумялата нискобюджетна сапунка  „София – Ден и Нощ“ направи удара на живота си.

Мускулестият тип, за когото се говореше, че е жиголо и обслужвал клиенти чак в Дубай, се оказа, че си пада и по жени. Въпреки тънкото си гласче и ужасния акцент, Митко бил цар на свалките и жените направо падали в краката му.

След като стана известен от риалити поредицата, по Митака, който всъщност се казва Кристиян, започнали да се лепят като мухи на мед всякакви оборотни столични бръмчалки.

За известно време той беше спряган за гадже на певицата Анелия, но или връзката е била мимолетна, или двамата не са си допаднали.

Сега обаче Кристиян е ударил в десятката. Провинциалният плейбой е забил за гадже Веселина Бориславова, дъщеря на най-богатата българка Цветелина Бориславова и доведена щерка на Бойко Борисов.

От две седмици насам щом се освободи от снимки, мачото прекарва времето си с Веселина. Двамата се движат в най-елитните клубове, гушкат се и не се притесняват да афишират публично любовта си. Богатата наследничка се гордее, че е забила такъв известен и вървежен красавец, а новоизлюпеният актьор пък не може да повярва на късмета си и вече брои милионите на приятелката си.

В свободното си от любов време, той помпал мускули във фитнеса, разказват приятели на Митака.

Сериалът ще има продължение и славата на Митака тепърва ще расте. Но дали двойката ще се радва на любовта си, или в един хубав момент строгата мама Цветелина няма да се намеси и да извади от обятията на бедния актьор дъщеря си, предстои да видим.

 

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *