Сензация! Евгени Минчев става булка!

Евгени любовникЛорд Евгени Минчев е напълно щастлив и се рее в облаците на любовта  с новата си  половинка младия модел Радослав Благоев.

Крехкият младеж  завъртял главата на паркетния лъв на светско парти, където любовта им пламнала внезапно и от пръв поглед и оттогава двамата буквално не се разделяли. Чувствата на Минчев  били споделени и то наистина. Младежът единствено искал да доставя радост на  гаджето си, а не като досегашните да го използва и изнудва.

 Радослав бил с ограничени финанси, издържал се само от моделство, но настоявал сам да си плаща сметките, а не да разчита за това на партньора си. Дори понякога го черпел, когато се видел с повече пари от някой хонорар. Това трогнало до сълзи Минчев и той решил, че си заслужавало чакането и най-накрая е намерил голямата си любов.

Лордът дори планирал специално пътуване до Лондон. Той смятал да почака още месец два и  ако всичко между тях прдължава да върви като по вода, двамата да отидат до столицата на Англия, където Евгени  да се омъжи за Радо на съответна церемония.

 Паркетният лъв е наясно, че документът за такъв брачен съюз не се признава у нас, но страшно държал публично да обяви и узакони, доколкото е възможно любовта си с манекенчето и да си спретнат церемония за чудо и приказ, на която да поканят само свои приятели.

Двойката ще се врече във вярност това лято, разказват добре осведомени източници.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *