Сексологът доц. Бостанджиев пред Карбовски: Никаква операция не може да направи от мъжа жена и от жената – мъж. Това е тежка телесна повреда и следователно – престъпление (С ВИДЕО)

Полът е неразривана част от човешката същност, а тези, които отричат че се раждаме мъже или жени практически отричат биологичната ни същност, твърдейки че полът е единствено интелектуален конструкт в главите ни. Това казва сексологът доц. Румен Бостанджиев пред Мартин Карбовски. Той е категоричен, че да си смениш пола е невъзможно, а оперативните интервенции са тежки телесни повреди, наказуеми по закон. „Мъжкото тяло може хормонално и хирургически да бъде приведено до състояние външно да прилича на женско, но то няма как да стане женско. Това е илюзия. Клетките ни са програмирани като мъжки или като женски, няма как да ги сменим. Полът е закодиран в нашия организъм на клетъчно ниво“

Давайки безчет примери от професионалната си практика, той свидетелства, че целенасочената манипулация на деца, особено в пубертета, че могат да избират пола си, води до тежки психологически проблеми. В България, казва сексологът, има спонсорирани отвън НПО-та, които работят много активно в тази посока и превръщат децата в жертви на пропаганда. Те им казват: „Родителите ви ще са против, но вие трябва да им се опълчите. Вие имате право сами да изберете своя пол. Елате при нас и ние ще ви помогнем!“

Тази агитация е с много по-широки и далечни цели. Тя е политическа и цели заличаването на познатата ни човешка същност – без Бог, без пол, без семейство, без етнос, без народ, без минало, без държава. Човекът като дърво без корен – роб в един бъдещ дехуманизиран свят.

ВИЖ ВИДЕОТО:

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

един коментар

  1. Прав сте Господин Бостанджиев. Половете са ДВА. Единият посещава гинеколог, вторият посещава уролог, а всички останали трябва да се обърнат към психиатър. За съжаление психиарията все още не е толкова развита за да излекува педерастията, лесбийството, педофилията и всички останали извращения.

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *